2777
2789

فکرنکنم بجز بامعاینه دکتر قابل تشخیص باشه من تاالان دوبار عفونت قارچی داشتم هربار ی نوع دارو دارو تجویز کرد حتاشیردهی باشی یانه میزان ترشحات تو نوع دارو ودوز دارو تاثیرداره

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
فکرنکنم بجز بامعاینه دکتر قابل تشخیص باشه من تاالان دوبار عفونت قارچی داشتم هربار ی نوع دارو دارو تج ...

حامله که نیستم تازه عقدم عفونتت چه شکلی بود عزیزم؟

آرامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه در همین حده فکر نکنم نیاز به دارو باشه بهداشتو بیشتر رعایت کن لباسهای زیرتو تند تند عوض کن کامل ضدعفونی کن بشور تو لگن بتادین و آب گرم بریز یه ربعی بشین توش یه سری درمانهای سنتی هم هست که برای خیلیا جواب میده

اگه در همین حده فکر نکنم نیاز به دارو باشه بهداشتو بیشتر رعایت کن لباسهای زیرتو تند تند عوض کن کامل ...

اذیت میکنه خارشو ترشحات سفیدو گوله گوله شبیه عفونت قارچی یا برفکی که تو نت دیدم

آرامش
حامله که نیستم تازه عقدم عفونتت چه شکلی بود عزیزم؟

سری قبل ترشحات زیاد وسفید خارش یهویی وشدید بعد ی ساعتی خوب میشد فقط هم بیرونی یعنی احساس میکردم رو پوستم زخم شده دردی مثل عرق سوز .ولی این سری فقط بامعاینه دکتر تشخیص داد چون فقط ترشحاتم زیاد بود 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره