2777
2789
عنوان

خواهر شوهرای از خود راضی😪

544 بازدید | 38 پست

سلام دیشب خونه خواهر شوهرم دعوت بودیم بعد از دوماه ..تولد دختر کوچیکش بود بعد از شام..دخترم یه سالشه و فوق العاده فضول یه جا بند نمیشه ..یکی از خواهر شوهرامم بچش یه ماه از دختر من کوچیکتره..هیشکی دختر منو نمیگرفت و نمیبوسید با اینکه خیلی بامزه س..همش دنبالش دخترم ور و اون ور میدوییدم ک چیزیو نشکونه نمیتونستم کمک کنم..هیشکی هم بچمو نمیگرفت ..همش بچه خواهرشوهرمو میگرفتن اونم همش استراحت میکرد هیچی هم کمک خواهرش نکرد..بعد از تموم شدن تولد خواهر شوهرم ک تولد دخترش بود گف بعضیا اصن کمک ک نمیکنن همش تو دست و پان..

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون خواهر شوهر دیگم ک بچه داره گف فلانی وقتی میره یه جایی مهمونی همیشه کمک میزبان میکنه حتی اگه ظاهرسازی باشه اما دیکه همه میگن فلانی خیلی زن خوبیه و من گفتم ولی من بچم نمیزاره وگرنه دوس دارم جایی میرم کمک کنم..اگه بچم طوریش بشه یا یه چیزی بشکونه بدتره ک.‌بعدشم من نمیتونم ظاهر سازی کنم من خیلی اهل رفت و آمد نیستم این مدتم از وقتی بچم دنیا اومد از پا دراومدم کارای خونه و بچه و ... خیلی خستم میکنه دیگه برام توانی نمیمونه ک بخوام جای دیگه کار کنم..شوهرمم هیچی کمکم نمیکنه آبم من براش میبرم

اوووووف....نرو خواهرم....بگو بچم کوچیکه شیطونه جایی نمیرم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه فضول از نظر مامان باباش بامزس از نظر بقیه دوست داشتنی نیس

فک کردین کاربری قدیمیمو تعلیق کردین دیگه نمیام یا خیلی سختم میشه!👍 من مریمی ۲۶ هستم .این کاربری مال من نبوده

بعد اومدیم خونه شوهرم گف چرا کمک نکردی خواهرم دست تنها هما کارارو خودش کرد..بعد من گفتم من ک همش دنبال بچه بودم طوریش نشه اگا طوریش میشد ک از همه طرف سرزنشم میکردن ک چرا مواظب بچت نبودی و کسی ازت انتظار نداشت

خواهرشون ک بچه داره همیشه خونه آبجیاشه و هیچ خونه خودش نمیمونه ... من کاری ب این کاراش ندارم ولی انگار دختر خودشونو نمیبینن ..همش ب من گیر میدن

میگفتی من مهمونم اگه کمکم کنم لطف کردم و اگه کمک نکنم هیچ مشکلی نداره چون وظیفم نیس 

مردم چه بی فرهنگن عقده.دارن#  

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

امروز صبح باهام دعوا کرد لیوانو تو دیوار خورد کرد ... حالا خواهر شوهرم تا میاد خونه من دست ب سیاه و سفید نمیزنه یکی هم باید هی بدوئه بچشو بگیره خرابکاری نکنه..