2777
2789
عنوان

ممکنه جنین آسیب دیده باشه؟😢

91 بازدید | 5 پست

سلام به همگی

من هفته ده بارداری هستم.تا الان هم تیروئیدم ۳.۵ بوده که میگن واسه بارداری زیاده

هم قند یه ساعته و دوساعته

البته قند ناشتام خوبه

میشه هر کی تجربه داره راهنماییم کنه

خیلی نگرانم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

میدونید که تو نت چه چیزهای بدی نوشته

عصر نوبت دکتر دارم.ولی تو این دو سه روز کل نت رو زیر و رو کردم

دکتر دارو میده نگرانی نداره منم سر بارداری اولم تیروییدم کمکار بود ک دارو خوردم دوسه هعته ای اوکی شد بچمم هیچیش نیس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر دارو میده نگرانی نداره منم سر بارداری اولم تیروییدم کمکار بود ک دارو خوردم دوسه هعته ای اوکی شد ...

ممنون عزیزم.از کی دارو استفاده کردین؟

ممنون عزیزم.از کی دارو استفاده کردین؟

هفته ی 15 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

عزیز منم تو بارداریم تیرویید دارم تا 4هم رسیده فقط دکتر دارو کم و زیاد میکنه مشکلی نیست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.