2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟؟تنهايي؟؟؟حوصله داريا خدايي،من كه غذا از شب مونده باشه ميخورم أگه نه كه يه چيز ألكي ميخورم تا ...

اره بخدا، حتی شده واسه خودم فسنجون درست کردم نهار خوردم، شوهر من صبح ساعت 5ونیم میره وقت دارم برای غذای مفصل

منم خواستم خیلی وقته نخوردم 🙁🙁

والا منم خیلی وقت بود درست نکرده بودم؛دیگه شوهرم امروز زود میاد گفتم قورمه درست کنم

ببخشید ک دلتون رو هوایی کردم😂

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
واقعا ؟؟تنهايي؟؟؟حوصله داريا خدايي،من كه غذا از شب مونده باشه ميخورم أگه نه كه يه چيز ألكي ميخورم تا ...

منم قبلنا که تنها بودم اصلا حوصله نداشتم ناهار بخورم میوه ای ، آجیلی ... میخوردم تا شام که شوهرم بیاد 

ولی الان نه دیگه دوتا بچه کوچیک دارم همیشه غذا آماده دارم 

والا منم خیلی وقت بود درست نکرده بودم؛دیگه شوهرم امروز زود میاد گفتم قورمه درست کنم ببخشید ک دلتون ...

حتما باید گوشتش تازه باشه یا میشه از فریز در آورد

منم قبلنا که تنها بودم اصلا حوصله نداشتم ناهار بخورم میوه ای ، آجیلی ... میخوردم تا شام که شوهرم بیا ...

من يه ني ني تو راه دارم اخه حالا تا بزرگ بشه احتمال داره مجبور شم غذا واسش درست كنم