2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از مهر اقدام کردم....البته ماه اول فقط یکبار اقدام که نشد....ماه آبان مرتب یکروز درمیون نبود و نشد....ماه آذر بااینکه خیلی مشغول بودیم و بخاطر مراسم یکی از اقوام شهرستان میرفتیم بااین حال بطور اتفاقی یه روز در میون جور شد و ماهم اقدام کردیم....البته اصلا بهش فک نمیکردم چون فک میکردم مشکل دارم ترسیده بودم ‌که دوماه نشده بود

بعد اینکه من دوره هام ۲۶ روزه س و طول پریودم ۶ روزه...

ماه اول اقدام یهو فقط سه روز پری بود...ماه دوم هم دوره م شد ۲۱ روزه ینی ۵ روز جلو افتاد و طول دوره م ۴ روزه ...ماه سوم هم که آذر بود ۲۶ روزه بود ولی فقط یه روز خونریزی داشتم و یه روز قبل و ۴ روز بعدش فقط لکه بینی

سلام عزیزان،

من سه روز قبل از تخمک گذاری اقدام داشتم و سه رو بعد تخمک گذاری،الان چندروزمیشه سردرد های خفیف دارم،حالت تهوع خفیف،ازدیشب تاالانم لگن و کشاله رانم یه جوریه،انگار گرفته است،یه هفته هم مونده به پریودم،پریود هامم منظمه،وسیکل 21روزه است،حالا به نطرتون ایناعلائم بارداری هست؟؟؟

بعد اینکه من دوره هام ۲۶ روزه س و طول پریودم ۶ روزه... ماه اول اقدام یهو فقط سه روز پری بود...ماه د ...

چه جالب 

منم چند ماهه دوره هام کم و زیاد میشه

ماه قبل با دو روز تاخیر یک و نیم روز خونریزی داشتم، دو هفته بعد اون خونریزی هم تا الان که یک هفته میشه لکه بینی دارم و کمردرد و سنگینی سینه 

علایمم هم از دوسه روز قبل پری شرو شد ولی فک میکردم تلقینه....مثلا یه لحظه داشتم برنج میپختم حس کردم دلم آشوب شده مث حالت تهوع......اولیش این بود...

روزای بعد یه کم سینه م درد میکرد خفیف.....درصورتی که من همیشه قبل پری درد سینه کاملا محسوس داشتم.....روز قبل و روز موعد هم خستگی و کسلی داشتم و اتفاقی مهمون هم اومد برام اصلا همش دوس داشتم دراز بکشم .....راستی  هفت روز  قبل موعد دخترمو بردم استخر البته شنا نکردم اصلا چون حواسم فقط به دخترم بود بعد که اومدیم خونه دوسه بار توی رحمم احساس سوزش کردم انکار کسی سوزن فرو کنه...که فک کردم شاید عفونت باشه...و سه شب قبل موعد موقه خواب کل کمر به پایینم ذوق ذوق میکرد نمیتونستم بخابم ....شوهرم کلی ماساژ داد تا بخابم....