راستی قبل موعد هربار خواستم برم بی بی بخرم نشد...روز موعد خریدم و همون شب گذاشتم اول کمرنگ شد بعد سه دیقه اینا پررنگ تر شد ولی نه مثل خط تست....فردا صبشم که روز دوم تاخیر بود یکی دیگه زدم اونم همینجوری شد رفتم آز دادم....بتا ۲۱۴ بود..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطف کنید یه صلوات هم بفرستین برام چون هنوز نرفتم سونوی قلب و سلامتی و اینا میگم نکنه مث اون همه نی نی سایتی که میگن همه چی خوب بود یهو خونریزی و سقط و فلان شد نشم.....مرسی ازتون
مبارک باشه پس امیدوار باشم بابا این دکتر به من گفت یه روز بعد از پریود نزدیکی کن دیگه نکن تا روز تخمک گذاری بعدم 2 شب در میون فکر کنم همین باعث شد ک ه نشم
مبارک باشه پس امیدوار باشم بابا این دکتر به من گفت یه روز بعد از پریود نزدیکی کن دیگه نکن تا روز تخم ...
وااا حتما اشتباه میکنی .....تخمک فقط یه روز زنده س دیگه روزبعدش امکان بارداری نیست از نظر علمی.....اگه جنسیت برات مهم نیس از بعد پاکی یه شب درمیون اقدام کن.....
چه جالب منم چند ماهه دوره هام کم و زیاد میشه ماه قبل با دو روز تاخیر یک و نیم روز خونریزی دا ...
من شنیدم اگه لکه بینی لانه گزینی باشه صورتی کمرنگ یا قهوه ای هستش و دردش مثل پریودیه اما خفیفتر و از ۵ دقیقه تا دو رو اختمال داره باقی بمونه ولی بیشتر نباید باشه که در این صورت نشانه لانه گزینی در رحمته. امیدوارم که نی نی کوچولو باشه
بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.
به خاطر این گفته که تا روز تخمگگذاری همسرتون اسپرم زیادی داشته باشه و همین باعث حامگلی و صد البته پسرداشتن میشه انشاالله. چون مقاربت پشت سر هم باعث کاهش اسپرم میشه.
بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.