2777
2789
عنوان

هرکی از خانوادش دوره بیاد

290 بازدید | 21 پست

من ازدواج کردم اومدم یه شهر دیگه..عذاب کجدان دارم که شوهرمو ترجیح دادم به پدر مادرم..فکر اینکه پیر بشن بهم نیاز داشته باشن خدایی نکرده یه روزی نباشن دیونم میکنه..

مجرد که بودم خیلی اذیت میشدم..مامانم مامان خوبیه همیشه زودتر از مت بیدار بود و صبحانه و نهار و شام‌ آماده..تو کاراش کمک نمیخواست هیچوقت..تنها عیبش اینه که بلد نیس محبت کنه..هروقت بغلش میکردم هولم میداد میگفت خب بسه دیگه برو اونور..اصلا یادم نمیاد کی بغلم کرده تو بزرگسالبم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالاتوامئمثل من خلاص بشی دوسال دوربودم خیلی شخت بود خداروشکر امدمئتهران ....یسره گریه مامانم گریه سرزایمانمئگفتم خدامیدونم ک نمیشه ولی منو ازشهرغریب نجات بده بچم پنج شش ماهش شد اومدیم تهران 

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم
انشالاتوامئمثل من خلاص بشی دوسال دوربودم خیلی شخت بود خداروشکر امدمئتهران ....یسره گریه مامانم گریه ...

حتی اگه برم پیششون اونوقت برا خانواده شوهرم عذاب وجدان دارم..نمیدونم چرا ایمجوریم خانواده من خیلی بین منو خواهرم فرق میذاشتن..خیلب اذینم کردن ولی الانم بار پنم که عذاب وجدان دادم

منم...۳سال شد ناراحت نباش این موضوع ممکنه براهرکسی پیش بیاد برااینکه عذاب وجدانت رفع شه تند تند سرب ...

واقعا نمیتونم شاغلم..ولی هی به خودم میگم یادت بیاد چقدر اذیت میشدی..الان ارامش داری ولی بازم طاقت نمیارم

واقعا نمیتونم شاغلم..ولی هی به خودم میگم یادت بیاد چقدر اذیت میشدی..الان ارامش داری ولی بازم طاقت نم ...

شما دیگه زندگیت تغییر کرده ..حالا ک متاهل شدی بیا و یه تغییری هم ب افکارت بده

اصلا ب گذشته و اینا فکر نکن ...انگار همه چی نوئه...همه چی جدیده ..حتی رابطت با پدرمادرت!

از فردا بیشتر زنگ بزن ‌. اصلا هروقت فکری اومد سراغت زنگ بزن بهشون بخواه که دیدتو عوض کنی

چجوری تحمل میکنی؟من خونه بابام‌که بودم همیشه میگفتم کی بشه ازین خونه برم..خداییشم به لحظه دلم نمیخوا ...

سخت...واقعا دلتنگ میشم !من دوران مجردیم بهترین دوران زندگیم بود متاهلیم هم خوبه اما جدیدا یکم باهمسرم تو قهر و اشتی و اختلافیم داره سخت میگذره

سخت...واقعا دلتنگ میشم !من دوران مجردیم بهترین دوران زندگیم بود متاهلیم هم خوبه اما جدیدا یکم باهمسر ...

من الان خیلی خیلی بهتر از مجردیمه..یعنی مجرد بودم همیشه به مامانم میگفتم من اگه به روزی طلاق بگیرم پامو تو خونه شما نمیذارم دیگه..الانم بیشتر از دلتنگی عذاب وجدان دارم که اگه خدایی نکرده یه روز نباشن نمیگم چرا پیششون نبودم؟