2777
2789
عنوان

شما به جای من باشین چیکار میکنین؟

311 بازدید | 31 پست

بچه من چهار ماهشه، بچه خواهر شوهرم سه سالشه خیلی به بچه من حسودی میکنه، منم اصلا دوس ندارم باهاشون رفت و آمد کنم اما مجبورم بخاطر شوهرم، چون با مادرشوهر و خواهر شوهر تو یک ساختمانیم و هفته ای یک بار هم میریم شام خونه مادرشوهر ،از کارای اون خسته شدم، امشب هم که اونجا بودیم بچم رو پاهام خوابیده بود اون یدونه قران کوچیک دستش بود از دستش افتاد صورت دخترم خیلی ناراحتم

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمدی که نکرده، حساس نباش عزیزم

چرا فک کنم از روی عمد بود اخه خیلی خیلی حسوده بیشتر بخاطر این ناراحتم که بعدا به خواهر شوهرم گفتم خیلی بی تفاوت برخورد کرد انگار نه انگار، مادرشوهرم هم اونجا بود خودشو زد به کوچه علی چپ

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
چرا فک کنم از روی عمد بود اخه خیلی خیلی حسوده بیشتر بخاطر این ناراحتم که بعدا به خواهر شوهرم گفتم خی ...

بیشتر مراقبش باش، فقط سعی نکن بخلطر این داستانها حساس بشی و ولکنش نشون بدی که محکومت نکن

یعنی به نظرتون واقعا من زیادی حساسم؟؟؟ به خدا خیلی به اون توجه میکنم اونم منو خیلی دوس داره اما به دخترم خیلی حسودی میکنه اخه امروز خیلی ناراحت سدم

شما بخاطر کار یه بچه سه ساله ناراحتی؟؟؟؟؟؟چی بگم

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس