2777
2789
عنوان

نمیدونم منو چی فرض کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاس که خانواده من با شوهرم اونطوری رفتار کنن ناراحت میشم, ولی واقعا کارم اشتباهه, باید بگم ه ...

چ دلیلی داره بدونه تو خانواده زنش چی میگذره. خواستگار اومده بود برا دختر خواهرم بهش نگفتم تا ی هفته قبل از عقدش.. خودم میدونستم عقد در پیش داریم قبلش هم برا خودم و خودش رفتیم بازار و لباسم خریدیم ولی نگفتم برا چی گفتم قیمتش مناسبه بخریم واسه ی عقدی عروسی چیزی..واسه عقد هم لباسم آماده بود.. ب همین راحتی.. 

منو حال دلم💖

حرص نخور سعی کن حرص بدی و کیف کنی.. بخدا اینقدر حال میده.. منم خوار شوهرم برام ی لباس داغون سوغاتی آورده بود.. فندک زدم سوزوندمش بعدم ب خود خوار شوهرم گفتم آخی دوسش داشتم شعله گاز سوزوندش راضی نبودی بپوشمش.. 

منو حال دلم💖
حرص نخور سعی کن حرص بدی و کیف کنی.. بخدا اینقدر حال میده.. منم خوار شوهرم برام ی لباس داغون سوغاتی آ ...

کیف میکنم از کارات, مغز من تو این چیزا کار نمیکنه نمیدونم چرا خنگم اه

ولی اگه حرصو نفرتمو ب زبون بیارم شوهرم ازم متنفر میشه سعی کن ب افکارت عمل کنی و زبونی خرشون کنی

فردا اون لباسه رو میبرم میزارم یه تیکشو رو جا کفشی, شوهرم پرسید چرا لباسی که مامانم اورده رو دستمال کردی, بگم وایتکس ریختع بود؟ 

کیف میکنم از کارات, مغز من تو این چیزا کار نمیکنه نمیدونم چرا خنگم اه

چون ذهنت درگیر حرص خوردنه ن حرص دادن.. از فردا امتحان کن.. واسه شوهرم همینطورم چیزی بخره ب سلیقه ام نیاد نابودش میکنم. ولی قبلشم ازش تشکر میکنم ک بازم بخره بد بار نیاد.. 

منو حال دلم💖
فردا اون لباسه رو میبرم میزارم یه تیکشو رو جا کفشی, شوهرم پرسید چرا لباسی که مامانم اورده رو دستمال ...

آره بگو پوشیده بودمش داشتم سینکو تمیز میکردم حیف وایتکس ریخت روش.. بگو چقدم ناز بود حیف شد.. بعدم بگو دلم نیومد بندازمش سطل.. خخخخ

منو حال دلم💖