2777
2789
عنوان

عشق بچگی

183 بازدید | 9 پست

از وقتی خودم بچه بودم عاشقش شدم اون موقع اصلا نمیدونستم عشق چیه قبل اینکه خودمو بشناسم اونو شناختم،  اون حالتایی ک بعده دیدنش قلبم داشت و درک نمیکردم فکر میکردم لابد اون ادم عجیبی بوده برای توجیه خودم توی عالم بچگی میگفتم لابد آدم فضاییه.... هنوزم بعده این همه سال هروقت میبینمش دلم آشوبه ...بزرگتر که شدم فهمیدم ،ای دل غافل... دیگ ندیده بودمش تا اینکه نوجوون شدم ... بعدها با هم دوست شدیم ،هشت ساله میخوامش و اونم شاید دوستم داره، میگم شاید چون با اینکه با هم دوست شدیم  ، باز هم نمیتونم مطمئن باشم از عشقش .... همه آرزوم بود ک بهش برسم ، یه وقتا درد اینکه بهش نرسم رو میتونم فراموش کنم تا میام شاد باشم ، پدرو مادرم به جاش به نحوی اذیتم میکنن، به هم نمیتونیم برسیم چون خانوادمون نمیزارن، اینجا کسی فال یا دعا میگیره که بگه واقعا میرسیم یا نه ....! ، رفته بود پیش یه دعانویس بهش گفته بود ممکنه سالها بعد بهم برسیم ، اما  مثلا در مورد من گفته بود با یکی دیگه ازدواج میکنم  ، دارم به هر ریسمون سیاه و سفیدی چنگ میزنم اخه دوسش دارم ، چیزای منطقی و الان نمیخوام ، دلم میخاد یکی یه راهی بزاره جلوم یا بهم بگه بهش میرسم ، نمیخوام با زورو جادو وطلسم بهش برسم ... با هم توافق کردیم تا وقتی امکان رسیدنمون نیست باهم نباشیم و بسپاریم به خدا، اما دلم تنگ میشه ....

میدونین چیه باورش برام سخته بعده این همه سال بازم نشه .... انگار منتظرم فقط خدا بهم بگه نه، تا ول کنم ، خدایا 

من دوسش دارم ☹

احساس میکنم تنهام ، ن خانواده امو دارم ن عشقمو ، هیچکسو ، موقعیت دوست شدن و ازدواج با آدمای دیگ رو دارم ، اما دلم پیش اونه .... 

هروقتم میام بخودم بیام و زندگیمو از سر بگیرم و بیخیال همه چی شم.... خانوادم غمامو مثل پتک میکوبن تو سرم ... 

دلم عشقمو میخواد ، دلم آرامش میخواد .

یه نذری بردار بگو خدایا اگر به صلاحم نیست کمکم کن مهرش از دلم بره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حالتو درک میکنم منم روز شب نذر نیاز میکردمو زیارت عاشورا میخوندم.ان شاءالله که همه به عشقشون ب ...

مرسی عزیزم ، چقدر خوبه که یکی پیدا شه حال ادمو درک کنه ، شما نذراتون جواب داد ؟ امیدوارم ..

مرسی عزیزم ، چقدر خوبه که یکی پیدا شه حال ادمو درک کنه ، شما نذراتون جواب داد ؟ امیدوارم ..

اره خداروشکر من که دیگه ته خط نا امیدی بودم  درصدم فکر نمیکردم عوض شه همه چی.هر صبح زیارت عاشورا میخوندم بعد نماز خیییلی نذر کردم.خونوادم شدیدا ناراضی بودن شرایط مالیشم خیلی بد بود اونموقع.الان یه بچه داریم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...
اره خداروشکر من که دیگه ته خط نا امیدی بودم  درصدم فکر نمیکردم عوض شه همه چی.هر صبح زیارت عاشور ...

خداروشکر  ، کلی حس خوب گرفتم ازت ، امیدوارم بهترینا نصیبت بشه، خدا خودتو خانوادتو حفظ کنه عزیزم

خداروشکر  ، کلی حس خوب گرفتم ازت ، امیدوارم بهترینا نصیبت بشه، خدا خودتو خانوادتو حفظ کنه عزیزم

قربونت عزیزم دعا میکنم برات❤

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...