سلام کسی هست بچش این مدلی بشینه؟؟؟ میگن عوارض بدی داره دخترم دوسالشه هرکاری میکنم جور دیگه ای نمیشینه چیکار کنم 😢😢
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو اینترنت یک مطلب خوندم میگه خیلی بچه ها علاقه دارن اینطوری بشینن ولی اسیب میزنه به زانوها
بله متاسفانه 😢😢اصلا به حرفم گوش نمیده فقط همین مدلی میشینه
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
من دخترمم اخر هفته میشه دوساله هربار ک میخاد بشینه چندبار تکرار میکنم پاتو دراز کن یا چهارزانو بشین ...
اخه دختر من گوش نمیده😢
یک عدد من😂😂😂😂 من خودم اینجوری میشستم هیچیم نشد ولش کن بجه ها همشون یه سنی اینجوری میشینن خودشون ...
واقعا؟ چجوری یادته ؟؟؟؟ اخه تو نت خوندم ترسیدم 😔😔
اره من پسرموزیمناستیک میبرم مربیش یکسره میگه که پاهای بچه انحراف پیدامیکنه توبزرگ سالی زانوهاش ادیت ...
تو نت هم همین نوشته بود دختر من یاد گرفته سر اینجوری نشستن وقتی میخواد راه بره رو کف پاش راه میره😢😢
هیچ عوارضی نداره خواهرزاده های من تا4 سالگی اینجوری بودن
واقعا؟؟ ینی الان تو راه رفتن و نشستن مشکل ندارن؟