2777
2789

من که را بین هود درونم فعال شد.دزدی از ثروتمندان و کمک به فقرا

راستی هک جرمش سنگینه نه🤔

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما از انسانیت من کم میشه...از شرافتم کم میشه از عزتم کم میشه.

حرفتون شعار نیست؟ شاید اگه موقعیتش جور بشه همه مون اینکارو کنیم..با این توجیه که هزار تومن چیزی نیست و به احتمال زیاد صاحب حساب اصلا متوجه نمیشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

فقط بتونم یه زندگی عادی و نرمال و بدون استرس داشته باشم دراون حد پول برمیداشتم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
دقیق نمی،دونم تو ایران حکمش چیه ولی اخلال گسترده تو نظام بانکی می تونه مصداق مفسد اقتصادی باشه و ... ...

اعدام🤤😨 من از خیرش گذشتم..سرم واسه چوبه دار حیفه  

حرفتون شعار نیست؟ شاید اگه موقعیتش جور بشه همه مون اینکارو کنیم..با این توجیه که هزار تومن چیزی نیست ...

این فکر که با پولم کار خیر می،کنم یا اصلا بعد چن سال که پولم زیاد شد چن برابرش کمک می کنم تو این جور موقعیت ها خیلی می آد

کلا موقعیت پارامتر اساسیه  

مثلا از کسایی که جرائم جنسی کردن بپرسید اکثرا شاید  هیچ وقت باور نمی کردن مرتکب بشن اما تو موقعیتش مرتکب شدن

این فکر که با پولم کار خیر می،کنم یا اصلا بعد چن سال که پولم زیاد شد چن برابرش کمک می کنم تو این جور ...

آره خیلی وسوسه کننده س..مگه یکی ایمان و اراده فوق العاده ای داشته باشه که نکنه اینکار و

ولی خیلی وسوسه کننده است  ره صد ساله رو یک شبه رفتن  تو موقعیت قرار  بگیره کسی توجی ...

باید تو جامعه باشی تا بفهمی چقدر درد داره یه صد تا تک تومنی از این مردم گرفتن..و البته باید شرافت داشته باشی و انسانیت که وسوسه نشی...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
حرفتون شعار نیست؟ شاید اگه موقعیتش جور بشه همه مون اینکارو کنیم..با این توجیه که هزار تومن چیزی نیست ...

هرکی یه جور فکر میکنه و البته من دختر مادری هستم که مدیرش شش هزار دلار رو گم کرده بود و مادرم بین مبل های اتاقش پیداش کرد و در حالیکه شخص قید اون پول رو زده بود خیلی ساده بهش برگردوند...اینو بدون مهم اینه کجا بزرگ شدی و از زندگی چی میخوای.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
ن من می گم  کمتر از،۹۸ درصده ثابت کنید اشتباه می کنم

یکیشون دایی خودمه نمیگم کیه و چکارس چون ضایعس ولی یه چیزی باشه زنگ میزنن به هم با هم سره یه سفره میشینن میخورن، 😂😂

حتی حق خواهر برادراشو هم تو ارث خورد

دومی پدر شوهر گرامم که ایشون تو بانک کار می‌کنند و برا هر کی که منفعت داشته باشه وام جور میکنه البته برا خانم خوشگلا هم جور میکنه جوری که خانمه اصفهانی بود یه آدرس پرت داده بود تو اصفهان و بهش وام داده بود با هم یجوری خورده بودند 

سومیش رییش پتروشیمی ماهشهر که فیلم اختلاسگریش با دوماد پخش شد و هنوز سره جاشه چون گردنش کلفته 

هیچ

[QUOTE=117629015]هرکی یه جور فکر میکنه و البته من دختر مادری هستم که مدیرش شش هزار دلار رو گم کرده بود و مادرم بین 

باید به مادرتون آفرین گفت..ولی شش هزار دلار کجا و هزار تومن کجا؟؟ ما هم تو خیلی موقعیت ها میتونستیم اختلاس کنیم و رشوه بگیریم ولی نکردیم اینکار و