2777
2789
عنوان

بلاتکلیفم

363 بازدید | 55 پست

سلام شب خوش

راستش من یه مشکلی دارم که فکرمو بدجوری درگیر کرده

من قبلا خیلی چاق بودم...حدود ۱۳۰ کیلو...رژیم گ گفتم و الان حدود ۷۰ کیلو هستم....

چیزی که اذیتم میکنه اینه که خب اندامم مثل کسی نیست که همیشه وزنش متناسب بوده....به هر حال یه مقدار شل شدگی در قسمت های سینه،پایین شکم،داخل شکم و بازو دارم...بدنسازی و...کار میکنم و بهتر شدم اما باز هم کاملا به حالت اولیه برنمیگرده..و اینکه کلی ترک پوستی محو و واضح! دارم..و تیرگی پوست در قسمت های.....روغن زیتون و...میزنم و ماسک روشن کننده و...ولی باز هم میگم در حالت عادی باز هم کاملا درمان نمیشه

( معذرت میخوام که انقدر واضح توضیح دادم من شما رو مثل خواهرهای خودم میدونم مجبورم اینجا سوالمو بپرسم) 

حالا مشکلم اینه که اینا برای ازدواج مشکل ایجاد نمیکنه؟ کسی مثل من بوده؟ تو بعضی تاپیکا خانم ها عکس اندامشون رو میزارن که خیلی هم متناسبه بعد میگن همسرشون چه ایرادها که ازشون نمیگیره اینطور مواقع خیلی سردرگم میشم با خودم میگم شاید اگه ازدواج نکنم بهتر باشه..‌از طرفی تو سنی هستم که تعداد خواستگار هام به نسبت زیاده و چون به همین دلیل مدام ردشون میکنم حس ترس از آینده بهم دست میده...واقعا بهم بگید من نباید ازدواج کنم؟(با این فرض که تو خواستگاری در ضمن حرفام بگم که قبلا خیلی چاق بودن و بدون عمل و...لاغر شدم) 

این رو هم بگم که امکان عمل زیبایی ندارم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما مهم ترین قدم‌رو برای سلامتیت برداشتی 

تا‌اونجا ک میتونی روی بقیه مسايل داری کار میکنی

همین کافیه شما برای خودت زندکی میکنی نه‌دیگران

مردی هم ک وارد زندگی شما میشه این رو باید درک کنه

این رو یادت نره هیچ کس کامل و بی نقص نیست..

به نکات مثبت فکر کن تا لذت ببری

دوست منم زیاد چاق بود بد ریخت بود ۹۰ کیلو بود ولی قیافش خوشگل بود ازدواج کرد طلاق گرفت بعدش با یه مرد با دو تا بچه که داشت ازدواج کرد اونم طلاقش داد مرده فقط یه بار باهاش خوابیده بود دیگه کنارش نیومده تا دو هفته طلاقش داده بود

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍

نه بابا ما زنا خیلی دقت میکنیم مردا این چیزا روتوجه نمیکنن.اونایی که میگن شوهرامون میگن هیکلت بده فلان به شوهراشون خیلی رودادن واجازه میدن همه چی بگه طرف مقابل

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

نه عزیزم ...اولا مردی که زنش رو دوست داره هر جور که باشه دوس داره ...بعدش هم عزیزم شما مدام بدنت رو ماساژ بده و بدن سازی رو ادامه بده البته اصولی کاملا انداخت رو فرم و سفت میشه برا ترک های پوستی هم که لیزر و کلی کرم خوب اومده نگران نباش 

شما که تا این حد با اراده ای خیالت تخت اندامت رو فوق العاده می کنی

همینطوری خواستگاراتو رد نکن، اول باید بشناسیشون بسنجیشون و بپرسی ازشون. 

مثلا دوستم تعریف میکرد شوهرش هی بهش میگه اینا چیه( شوهره اشاره میکنه به ترک های پوستیش) . 

یا لک پوستی داره شوهرش بد نگاش میکنه.

همه مردها بدشون نمیاد همه هم خوششون نمیاد.

باید مرد مناسب با شرایطت رو پیدا کنی

عزیزم شما مهم ترین قدم‌رو برای سلامتیت برداشتی  تا‌اونجا ک میتونی روی بقیه مسايل داری کار میکن ...

درسته ولی یه مرد هم این رو درک میکنه؟ بعضی آقایون( یا شاید همشون) خیلی درگیر مسائل ظاهر ی هستن

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

آفررررررین به اراده ی شمااااا👏👏👏👏👏👏

بهاره ی رهنما رو که میشناسی ،پس غصه نخور😄😉

جدای از شوخی انشالله خوشبخت باشه ،  همین طور شما

ولی شنا خوبه ،خیلی تو سفت شدن عضلات و تناسب هیکل کمک میکنه

........دین من انسانیت است.........