سلام شب خوش
راستش من یه مشکلی دارم که فکرمو بدجوری درگیر کرده
من قبلا خیلی چاق بودم...حدود ۱۳۰ کیلو...رژیم گ گفتم و الان حدود ۷۰ کیلو هستم....
چیزی که اذیتم میکنه اینه که خب اندامم مثل کسی نیست که همیشه وزنش متناسب بوده....به هر حال یه مقدار شل شدگی در قسمت های سینه،پایین شکم،داخل شکم و بازو دارم...بدنسازی و...کار میکنم و بهتر شدم اما باز هم کاملا به حالت اولیه برنمیگرده..و اینکه کلی ترک پوستی محو و واضح! دارم..و تیرگی پوست در قسمت های.....روغن زیتون و...میزنم و ماسک روشن کننده و...ولی باز هم میگم در حالت عادی باز هم کاملا درمان نمیشه
( معذرت میخوام که انقدر واضح توضیح دادم من شما رو مثل خواهرهای خودم میدونم مجبورم اینجا سوالمو بپرسم)
حالا مشکلم اینه که اینا برای ازدواج مشکل ایجاد نمیکنه؟ کسی مثل من بوده؟ تو بعضی تاپیکا خانم ها عکس اندامشون رو میزارن که خیلی هم متناسبه بعد میگن همسرشون چه ایرادها که ازشون نمیگیره اینطور مواقع خیلی سردرگم میشم با خودم میگم شاید اگه ازدواج نکنم بهتر باشه..از طرفی تو سنی هستم که تعداد خواستگار هام به نسبت زیاده و چون به همین دلیل مدام ردشون میکنم حس ترس از آینده بهم دست میده...واقعا بهم بگید من نباید ازدواج کنم؟(با این فرض که تو خواستگاری در ضمن حرفام بگم که قبلا خیلی چاق بودن و بدون عمل و...لاغر شدم)
این رو هم بگم که امکان عمل زیبایی ندارم