2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت الان میدونی چنده عزیزم؟

رفتم سه تاپیداکردم ۹۰۰شد ۴تام باید پیداکنم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
من گرفتم ولی فقط با نسخه پزشک معرف میدن سمت ستارخان

واقعا توروخدا ادرس میدی من نسخه هم دارم 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
گونال اف سخت پیدا میشه,معمولا سینال میدن

اصلا نیس دیگه جایی 

وای خدا چه گرووون😭

تازه ایناچیزی نیس که اونقدر خرج داره 

واقعا توروخدا ادرس میدی من نسخه هم دارم 

نسخه معرف باید داشته باشی

بیمار دکتر باشی عزیزم

شب همسرم بساد کارتشو میگیرم میگم

چون من تهرانپارسم غربو بلد نیستم

ولی ماما دکترم زنگ زد گفت فلانی با این مشخقات میاد بهش بدید

وگرنه عادی میگن نداریم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من گرفتم ولی فقط با نسخه پزشک معرف میدن سمت ستارخان

تازگیا گرفتین شما؟ یعنی هرپزشکی بنویسه میدن ؟

رفتم سه تاپیداکردم ۹۰۰شد ۴تام باید پیداکنم 

من ببینم شاید داشته باشم یدونه

مارک مرک هست

چون اضافه اومده

ولی الان نمیتونم شب باید همسرم بیاد ببینه چون استراحت مطلقم نمیتونم بلند شم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نسخه معرف باید داشته باشی بیمار دکتر باشی عزیزم شب همسرم بساد کارتشو میگیرم میگم چون من تهرانپارس ...

عه حالا شمابی زحمت شماره رو بده شماره دکترتم بده برم بگم بیینم برام مینویسه والا باید التماس کنم نیس دیگه هیچ جا