2777
2789
نه.. من به کولبر ها گفتم قاچاقچی.... هوووف کارشون واقعا قاچاقه اما چیکار کنن. عذاب وجدان گرفتم این ب ...

خوب کارشون اشتباهه دیگه 

تاجر و وارد کننده و تولید کننده کلی زور می زنن مالیات می دن و مراحل قانونی طی می کنن 

او وقت یه عده به خودشون اجازه می دن دو ر بزنن قانون رو  و بزن سر صف 

اونی که پول می ده به اینا جنس جا به جا کنن باید پوستش کنده بشه

😣😣😣 من تحت تاثیر همسر گرامی قرار گرفتم. ب دلیل کارش یه صحبت هایی  کرد ک نمی‌خوام این تاپیک ه ...

عزیزم خوشحالم که وجدان بیداری داری...من ازت دلگیر نیستم که بخوام ببخشمت🌸🌸🌸

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کارشون اشتباهه دیگه  تاجر و وارد کننده و تولید کننده کلی زور می زنن مالیات می دن و مراحل ق ...

کولبر ها از محروم ترین قشر جامعه میان نه کاری هست نه درآمدی مجبورن تن به این کار بدن.خوبه از دیوار مردم بالا برن؟ایراد از بالا دستیاس..‌بگذریم تاپیک رو منحرف نکنیم.

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
قهر نکن خب؟! منم خورشت خلال دوست دارم. 

عزیزم قهر نیستم 🐛

کولبر ها از محروم ترین قشر جامعه میان نه کاری هست نه درآمدی مجبورن تن به این کار بدن.خوبه از دیوار م ...

محرومن توجیه قاچاق نیس 

بالا دستی ها هم باید مواخذه بشن پایین دستی ها هم در حد جرمشون باید بازخواست بشن منافاتی با هم نداره 

مثل این که بگین چون یکی قاتل زنجیره ای هست نباید کسی که یک نفر رو کشته مجازات کرد 

محرومن توجیه قاچاق نیس  بالا دستی ها هم باید مواخذه بشن پایین دستی ها هم در حد جرمشون باید باز ...

باشه

عزیزم قهر نیستم 🐛

سپاس قربانت.... هرچند شب ی بار یادشون می افتادم و یاد تاپیکت... اعصاب نمونده بود برام 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
سپاس قربانت.... هرچند شب ی بار یادشون می افتادم و یاد تاپیکت... اعصاب نمونده بود برام 

باور کن منم اصلا شب یلدا به دلم ننشست مرتب یادشون میفتادم😢😢😢😢😔😔😔

غصه خوردن فایده ای نداره ناراحت نباش