2777
2789
آره عزیزم نبودم دکتر سونو کرد هیچی ندید

وای چقدر ناراحت شدم ....نمیدونم چی بگم ایشالا خدا خودش معجزه کنه........علت رو نگفتن چرا؟به علت دی اف ای بوده؟چند بوده؟سیکل جدید بودی یا جنینهای قبلی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر ناراحت شدم ....نمیدونم چی بگم ایشالا خدا خودش معجزه کنه........علت رو نگفتن چرا؟به علت دی ا ...

انشالله

هنوز دکتر نرفتم

نمیدونم علتش dfi بوده یا نه فکر کنم اون موقع 30 بود ولی دوستم تقریبا با این عدد باردار شده

این جنین ها فریز بودن که از تهران آورده بودم مثلا با روش پیکسی هم اسپرم شسته شده بود

آره عزیزم میشه ظرف مخصوص میدن که پر از گاز نیتروژن هست و میاری ولی خیلی نگرانم میگه نباید ضربه بخوره ...

ببخشید اونوقت میدن به خودتون میبرید مرکز؟و اینکه علت منفی شدن بخاطر جابجایی بود؟ممنون میشم پاسخ بدید

ببخشید اونوقت میدن به خودتون میبرید مرکز؟و اینکه علت منفی شدن بخاطر جابجایی بود؟ممنون میشم پاسخ بدید

آره

نه بخاطر جابجایی نبود اتفاقا دو هفته بتا مثبت بود ولی درست بالا نرفت و پریود شدم.کلا دفعه ۴ بود انتقال منفی داشتم