2777
2789
عنوان

خونریزی روده ؟؟

850 بازدید | 10 پست

سلام الان یه هفتس مدفوعم نصفش سیاهه نصف دیگش نه یکمم سرگیجه داشتم جمعه شب .... یعنی خونریزی روده دارم ؟ قبلا روده هام عفونت داشتن ک رفتم دکتر و بهتر شد ولی الان نمیدونم چی شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خونریزی روده داشتم خون روشن لخته میومد 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

ولی مدفوع سیاه دلیل هر چیزی میتونه باشه اگر درد و سوزش دور ناف به پایین داشته باشی میشه گفت رودت هس

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
ولی مدفوع سیاه دلیل هر چیزی میتونه باشه اگر درد و سوزش دور ناف به پایین داشته باشی میشه گفت رودت هس

نه اصلا درد ندارم فقط گاهی حدود سه ثانیه شکمم درد میگیره

نه اصلا درد ندارم فقط گاهی حدود سه ثانیه شکمم درد میگیره

آها  برا من مثل انقباض سی چهل ثانیه ای بود و بادرد و احساس اینکه همش باید برم دستشویی