2777
2789
عنوان

خانم های تبریزی

62 بازدید | 5 پست

سلام دکتر زهرا قطره سامانی به نظرتون چطور دکتری هس؟اگه خوب نیس یه دکتر زنان خوب دیگه معرفی کنید مرسی

گاهی اوقات با یک اشتباه .....نوزده نمیشی... صفر میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام برا بارداری برم؟اگه هم بشه رژیم یا دارو بده پسر بشه

دارویی نیس که پسرباشه اینو ازذهنت پاک کن لطفا .اون داروهایی که دکترامیدن لترزول وکلفومین برای سردرگمی چون اونا باعث میشه اونی که تخمک کوچیک داره بزرگ بشه برا اونی که بزرگ کیست میشه .این تا اینجا.رژیم پسرهم قشنگ تو نت بشین پیدا کن انجام بده ساری یاغ دا زادان استفاده اله یومورتا الد ایش چیزای های بایدخیلی گرم بخورین ۳ ماه .بعدش باید روز۱۲ سیکلت سونو ببینی تخمک داری نداری اندازه اش و امپول میدن بزنی تا تخمکات بترکه دقیقا بایدموقعی که تخمکت میترکه اسپرم وارد رحمت بشه تا لقاح yبگیره

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
دارویی نیس که پسرباشه اینو ازذهنت پاک کن لطفا .اون داروهایی که دکترامیدن لترزول وکلفومین برای سردرگم ...

قبل از بارداری باید تحت نظر یه دکتر باشم حالا به نظرت دکتره قطره سامانی دکتر خوبی هس یا نه حالا پسر هم نشد اشکال نداره آخه من بارداری قبلیم خیلی بد بود ویار سختی داشتم 4 کیلو تو 3 ماه اول کم  کردم  خیلی هم کم خونی دارم به دکتر خوب میخوام که تحت نظرش باشم

گاهی اوقات با یک اشتباه .....نوزده نمیشی... صفر میشی
قبل از بارداری باید تحت نظر یه دکتر باشم حالا به نظرت دکتره قطره سامانی دکتر خوبی هس یا نه حالا پسر ...

ویار ربطی به دکترنداره من دقیقا۷ کیلو تو۴ ماه بارداری ازدس دادم یه گرمم اضافه نکردم .کم خونی منم دارم شدیدولی دکترگفت مویز پسته اینا بخور.بروچکاپ من دکترجواهرپور تو۱۷ شهریورجدید میشناسم خیلی ها میگن دکترخوبی.من میرم پیش کلارا منظمی چون میاد شهرستانمون .ولی دقیق دقیق بگی دکترخوبی نه ازبعضی چیزا خیلی سرسری ردمیشه من تا حامله نشدم برام چکاپ ننوشت و این به ضررخودم تموم شدنگو تیروعید دارم نمیدونم ویتامینdکم بود کم خونی داشتم الان دارم چوبشو نوش جان میکنم صبا یه قرص تیروعیدمی خورم هر روز یه ویتامین d ویدوفولیک شیاف و 😥

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه