یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه خدایی نکرده اتفاقی واسش بیفته چون کارت اقامت نداره و غیر قانونی اینجاست هیچ حق و حقوقی بهش تعلق نمیگیره...حتی اگه حقوقشم ندی نمیتونه جایی ازت شکایت کنه....ولی خب خدا رو خوش نمیاد...اونم یه انسانه و نیازهای خودشا داره..پس راضیش کن
اگه خدایی نکرده اتفاقی واسش بیفته چون کارت اقامت نداره و غیر قانونی اینجاست هیچ حق و حقوقی بهش تعلق ...
نه مشکل خاصی نیست همسرم کاگرا رو بیمه کرده الان سرکارگر یک کارگر افغان برای یکروزه کار میخواد بیاره چون ظاهرا فقط اون شخص توی کارش خیلی وارده الان میترسه براش مشکلی بیاد
چه خبر...ازدواج کردی؟؟؟؟یادمه یه تاپیک داشتی در مورد لوازم آرایش و اطلاعاتت تو اون زمینه خیلی زیاد بود چقدر به تاپیکت سر میزدم من..اون موقع ها میگفتی ۲۸ سالته و خیلی وقته که با یه پسر دوستی...باهاش ازدواج کردی؟؟؟الان چند سالته