2777
2789
عنوان

بیمه کردن کارگر روز مزد

98 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ممنون میشم اگه کسی مطلع هست جوابم رو بده

ما قرار است برای یکروز کاری کارگر افغان بگیریم این کارگر هم کارت اقامت ایران رو نداره آیا باید اونو بیمه کنیم؟

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون

ن 

اصلا فک کنم کار دادن بش غیرقانونیه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ن  اصلا فک کنم کار دادن بش غیرقانونیه

آها یعنی اگه کار کنه برای ما دردسر میشه؟منظورم اینه چون کارت نداره کارکردنش برای ما مشکل ایجاد میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خدایی نکرده اتفاقی واسش بیفته چون کارت اقامت نداره و غیر قانونی اینجاست هیچ حق و حقوقی بهش تعلق نمیگیره...حتی اگه حقوقشم ندی نمیتونه جایی ازت شکایت کنه....ولی خب خدا رو خوش نمیاد...اونم یه انسانه و نیازهای خودشا داره..‌پس راضیش کن

آها یعنی اگه کار کنه برای ما دردسر میشه؟منظورم اینه چون کارت نداره کارکردنش برای ما مشکل ایجاد میکنه

اوهوم ولی اگه ی روز باشه میگذره ی جوری ب خودت سخت نگیر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

[QUOTE=117566068]اگه خدایی نکرده اتفاقی واسش بیفته چون کارت اقامت نداره و غیر قانونی اینجاست هیچ حق و حقوقی بهش تعلق ...[/ ا

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردیQUOTE

اگه خدایی نکرده اتفاقی واسش بیفته چون کارت اقامت نداره و غیر قانونی اینجاست هیچ حق و حقوقی بهش تعلق ...

نه مشکل خاصی نیست همسرم کاگرا رو بیمه کرده الان سرکارگر یک کارگر افغان برای یکروزه کار میخواد بیاره چون ظاهرا فقط اون شخص توی کارش خیلی وارده الان میترسه براش مشکلی بیاد

نه نگران نباشید براتون دردسر نمیشه.بیمه هم نمیشه واسش رد کرد چون به صورت قانونی اینجا نیست.اگه آدم خوبی هست هواش رو داشته باشین جای دوری نمیره 🌹

درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
نه نگران نباشید براتون دردسر نمیشه.بیمه هم نمیشه واسش رد کرد چون به صورت قانونی اینجا نیست.اگه آدم خ ...

حتما عزیزم ممنونم

سلام پولک جان.اینجایی؟؟

چه خبر...ازدواج کردی؟؟؟؟یادمه یه تاپیک داشتی در مورد لوازم آرایش و اطلاعاتت تو اون زمینه خیلی زیاد بود چقدر به تاپیکت سر میزدم من..اون موقع ها میگفتی ۲۸ سالته و خیلی وقته که با یه پسر دوستی...باهاش ازدواج کردی؟؟؟الان چند سالته

سلام پولک جان.اینجایی؟؟ چه خبر...ازدواج کردی؟؟؟؟یادمه یه تاپیک داشتی در مورد لوازم آرایش و اطلاعاتت ...

سلام.چه حس خوبیه یکی یادش باشه آدم رو 🌹🌹❤

بله خداروشکر با هم ازدواج کردیم.سنم رو فقط اشتباه یادتونه چون الان ۲۸ سالم هست😅😅 بعد از ۱۱ سال دوستی با ازدواج کردیم😊

خیلی وقت بود سایت نیومده بودم.چند هفته هست برگشتم اینجا

درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!