2777
2789

خیلی ناراحت شدم عزیزم اصلا دوس ندارم اینو بگم ولی بخدا دارم خواهرانه وازته قلبم بهت میگم این مرد مرد زندگی نیس خودتو تحقیر نکن توبهش فرصت دادی دیگه بقیش تقصیرخودشه بنظرم درخواست طلاق بهترین کاره مهریتم بذاراجرا برو پیش خانوادت میدونم سرکوفت شنیدن سخته ولی نه به اندازه خیانت همسر حالا یه مدت سختی خونه پدرتو تحمل کن برای خودت کارپیداکن بعدشم اگه دونستی خیلی سختته وخانوادت پشتت نیستن میتونی با پول مهریت یه خونه اجاره کنی وباکاری که پیدامیکنی ماهانه کرایه خونتو پرداخت کنی اگرم شرایطش رونداری همون خونه پدرت بهتره از وضعیت الانته امیدوا رم مشکلت حل شه

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.