2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با دو تماس یه زنه دیگه آدم زندگیو که با بدبختی ساخته تقدیم میکنه و میاد بیرون آخه؟!  ...

اخه شوهرم عادتشه بار اولش نیست که سری های پیش می گفت پشیمون با غلط کردم من هام می کرد الان گفت هر کاری دوست داری بکن 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
شما راهکار خواستی اکثریت هم گفتن جدا شو...ولی شما همش حرف خودت رو میزنی...اگه نمیخوای جدا بشی بشین ز ...

می خوام جدا شم چونه نمی زنم که اگه بدونی چه حالی دارم دارم شرایطم می گم که بدونید زندگیم چیه

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم
در ضمن چرا طلاق توافقی؟حتما با یه وکیل مشورت کن.البته اگه نمیخوای بسوزی و بسازی

کاش پول داشتم می رفتم وکیل کل پولم حدود ۴۰۰ تومنه شنیدم مهریه بخوام بگیرم باید ۵۰۰ بریزم ب حساب دولت خانوادمم از خودم بدتر بابام کارگره ابجیاممم می رن کار ولی حقشون کمه 

1480. مشاوره رایگان بهزیستی. برا تهران ک مشاوراشون خوب و زبده ن. احتمالا کرج هم خوب باشن

فدات شم الهی 

می خوام جدا شم چونه نمی زنم که اگه بدونی چه حالی دارم دارم شرایطم می گم که بدونید زندگیم چیه

عزیزم وقتی خود شوهرت میگه همینه که هست آره دوست دخترمه ، هر کاری دلت میخواد بکن ، برو طلاق بگیر

شما چرا تو اون زندگی موندی و غرورتو میشکنی

بزار برو تا بفهمه که رفتن و بلدی 😐

به نظر من سربار خونه پدرومادرت باشی خیلی بهتره تا سربار زندگی مردی باشی که خودش بهت گفته برو طلاق بگیر ، و راه جلوی پات گذاشته

برو تا شوهرت تو لجنی که برای خودش ساخته به راحتی دست و پا بزنه 

اخه شوهرم عادتشه بار اولش نیست که سری های پیش می گفت پشیمون با غلط کردم من هام می کرد الان گفت هر کا ...

ببین گلم

حتماً برو پیش چند تا مشاور 

شوهرت هم ببری که خیلی عالیه

اگه یه عادته و اول زندگی اینطوره و دلایل خاصی داره، که از سرش میفته و... 

اما اگه جنسش خرابه که دیگه باید ببینی چکار باید کرد

کاش پول داشتم می رفتم وکیل کل پولم حدود ۴۰۰ تومنه شنیدم مهریه بخوام بگیرم باید ۵۰۰ بریزم ب حساب دولت ...

بستگی ب مهریت و تعداد سکه هات داره ک چقد برا دولت واریز کنی ک اونم از دفتر خدمات دوتا برگه میگیری برای اعسار دادنت برا همین هزینه سکهات ک توانشو نداری باید دوتا شاهدم پیداکنی از درهمسایه چیزی ک اقاباشن و مشخصاتشون بنویسی و زیرش امضا کنن ک شما توان اون هزینه اضافی رو ندارین درصورت نیازم بیان دادگاه شهادت بدن ک شما مثلا ندارین بعد دادگاه شاید نگیره یامبلغ ناچیزی بگیره

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
فدات شم الهی 

منم عقدم و شوهرم خیانتاشو چن بار دیدم کارمون ب دادگاهم گشیده ولی سعی دارن برگردونن منو.حس خوبی ندارم فک میکنم بازم تکرارمیکن...شما عقد دیدی در چ حد بود؟؟؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️