2777
2789

دوستان خواهش میکنم اگر میتونید کمک کنید اگر نه مسخره نکنید.

من خیلی شده در رابطه با شغل پدرم کلا شرایط خانوادم به همکارانم دروغ بگم این خیلی اذیتم میکنه کلا همیشه دوست داشتم خانوادمو بیشتر از اون چیزی که هستن نشون بدم 

چون از لحاظ مالی خانوادم خیلی ضعیف بودن و من اینو نمیتونم قبول کنم حتی بعضی وقتا میشه توی تخیلاتمم کلی خیالبافی میکنم که پدرم اینجوری بود مادرم اونجوری بود کلا شرایطی که همیشه آرزو داشتم رو تو تخیلاتم میارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این قسمت دروغش خوب نیست

اما قسمت خیال پردازیش اگر باور داری بهشون میرسی خوبه وگرنه که اگه حس بد بهت میده ن 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

شدید اعتماد بنفست پایینه بنظرم حتما برو مشاور تا کمکت کنه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

دروغ معمولا از کمبود میاد ،با تمرین درست میشه سعی کن اعتماد بنفس داشته باشی و شرایطتو همونجوری ک هست بپذیری ،منم یا دوره دروغ میگفتم مخصوصا جمعیت خانوادمو چون از خانواده پرجمعیتی بودم خجالت میکشیدم و شغل پدرمو سانسور میکردم باتمرین درست شدم

عزت نفس نداری.سعی کن خانوادتو بپذیری و روی اعتماد بنفست کار کنی و یه چیزهایی بدست بیاری.اینم بهتون بگم که بقیه متوجه دروغاتون میشن حالا شایدم خیلی تابلو نگید ولی به مرور لو میره و این شمارو چن برابر بی ارزش میکنه.من متنفرم از دروغ تا جاییکه بشه راست میگم حتی یه موقع هایی به ضررم تموم شده ولی راست گفتم.این روحیه رو تو خودت تقویت کن.دروغگوها بیشتر ساده لوح بنظر میان چون فک میکنن بقیه حالیشون نمیشه

شدید اعتماد بنفست پایینه بنظرم حتما برو مشاور تا کمکت کنه 

آره خودمم میدونم مشاوره هم میرم ولی تو این سه جلسه که رفتم کاری نکرده و هزینه های سنگین مشاور واقعا سخته

اشتباه نکن با ایت طرز تفکر فقط و فقط ب خودت و خونواده لطمه وارد میکنی روشن فکر باش و سعی کن ک راستشو بگی چون هی دورغ بگی هی بگی اخرش گندش بلند میشه اون موقع دیگه اصلا نمیتونی جمعش کنی پس راستشو بگو نترس چیزی ازت کم نمیشه بخدا 

خسته و دلشکسته از روزهای گذشته ک گذشته
آره خودمم میدونم مشاوره هم میرم ولی تو این سه جلسه که رفتم کاری نکرده و هزینه های سنگین مشاور واقعا ...

معلومه تو ۳جلسه اتفاقی نمیوفته فعلا داره میشناستت نمیتونه معجزه کنه ک

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇