2777
2789
عنوان

من خیلی دروغ در رابطه با خودم میگم

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 28 پست
عزت نفس نداری.سعی کن خانوادتو بپذیری و روی اعتماد بنفست کار کنی و یه چیزهایی بدست بیاری.اینم بهتون ب ...

خودمم متنفرم از این قضیه بعد از اینکه دروغ میگم از خودم بدم میاد ولی هرکاری میکنم نمیتونم راستشو بگم

با اینکه از لحاظ شغلی تو شرایط خوبی هستم الان و از لحاظ تحصیلی هم تو شرایط خوبی هستم ولی این مورد بر ...

میتونی به خانوادت کمک کن تا حس خودتم بهتر بشه اگر فک میکنی نحوه پوششون مثلا مناسب نیس یا وسیله ای تو خونه کمه کمک کن بخرید یا برای مادر پدرت لباس بخر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیست 

میدونی جونم من پدرم خدمتگذار مدرسه بوده

و برای آسایش ما همه کار کرده حتی تابستونا می رفت میوه فروشی تا بتونه نیازهای ما رو برطرف کنه

عزیزم شاید توی عالم بچگی ی کم خجالت میکشیدم ولی وقتی بزرگترشدم و تونستم درک کنم ن تنها خجالت نکشیدم بلکه افتخار هم کردم و عزیزم همه ک قرار نیست مثل هم باشن یکی پولدار یکی متوسط یکی ندار

وقتی خاستگارهای رنگارنگ همه با موقعیت های عالی اومدن و رفتن منم بیشتر درک میکردم ک خانوادم باعث افتخار من هستن 

میتونی به خانوادت کمک کن تا حس خودتم بهتر بشه اگر فک میکنی نحوه پوششون مثلا مناسب نیس یا وسیله ای تو ...

پدر و مادرم الان از این لحاظ خوبن ولی در گذشته خیلی شرایط بدی داشتیم یعنی در زمان کودکی من

میدونی جونم من پدرم خدمتگذار مدرسه بوده و برای آسایش ما همه کار کرده حتی تابستونا می رفت میوه فروشی ...

خوشبحالت که این رو پذیرفتی ولی من به خاطر شرایط خانوادمم مجبور به ازدواج تو سن خیلی پایینی شدم و مشکلاتم چندین برابر شد

دست خودم نیست 

عزیزم دروغ خوب نیست و این کار رو نکن، لازم نیست درباره جزیئات هر چیزی توضیح بدی 

راضی و قانع باش از شرایط و همیشه شکرگذار باش تا نعمت هات بیشتر و بیشتر بشه 

بعد ها می فهمیم و به این باور می رسیم که دروغ اصلا ارزش نداشته 

یه تاپیک امروز صبح زده بودن درباره تجربه بعد از مرگ حتما برو بخونش، فکر می کنم کمکت می کنه 

خودمم متنفرم از این قضیه بعد از اینکه دروغ میگم از خودم بدم میاد ولی هرکاری میکنم نمیتونم راستشو بگم

اول بگو که میتونم راستگو باشم بگی نمیتونم دنیاام جمع شه تو باز کار خودتو میکنی.ماهم یه دوره ای بخاطر اینکه خجالت میکشیدیم دروغ میگفتیم خونمون کجاست البته من خیلی زود کنار گذاشتم این کارو.چون پیش خودم فک کردم بالاخره لو میره و اگر کسی منو بخواد همینی که هستمو باید بخواد دیگه.کاری نمیشد کرد فقط میتونی خودتو بهتر کنی البته که بهتر شدنت به خانوادت کمک میکنه به مادر پدرت کمک کن چیزای ظاهری رو بهبود بده حال درونی خودتم بهتر میشه 

خوشبحالت که این رو پذیرفتی ولی من به خاطر شرایط خانوادمم مجبور به ازدواج تو سن خیلی پایینی شدم و مشک ...

خب گلم منم توی سن خیلی کم ازدواج کردم

ومطمنن توی زندگی زناشویی هم مشکلاتی داشتم ولی آدم باید مقاوم باشه

و خداروشکر من استقامت خوبی دارم و الان پیروز میدون منم

پس شما اینقدر نا امید نباش

منکه تا الان خیلی چیزهارو دروغ گفتم الان چطوری میتونم راستگو باشم؟

دیگه یه دروغ دیگه نگو دروغ قبلی رو جبران کنی.دروغ دروغ میاره یه جایی یادت میره مجبور میشی باز دروغت رو بزرگتر کنی لو نری.سکوت کن زیاد حرف میزنی فک کنم 

اول بگو که میتونم راستگو باشم بگی نمیتونم دنیاام جمع شه تو باز کار خودتو میکنی.ماهم یه دوره ای بخاطر ...

منم دقیقا این مشکلو داشتم شاید از زمان های خیلی قبل باهام بوده مثلا همین خونمونو دروغ میگفتم😔

دکتر هلاکویی در مورد دروغ و علتاش فایل صوتی داره.میتونی از انتشارات ما وشما پیداش کنی.تو تلگرام هم کانال داره.بعد هم سی دی حرمت نفسش رو از همین انتشارات بخری.اگه بخوای فکر کنم راهکار داره

منم دقیقا این مشکلو داشتم شاید از زمان های خیلی قبل باهام بوده مثلا همین خونمونو دروغ میگفتم😔

فقط میتونی تمرین کنی.تلاشتو تو زندگی بیشتر کن و از توهم دربیا خوبیهای زندگیتو ببین به خودت ارزش بده مثبت نگری کن.الان به ذهنم رسید که میتونی رو آدما تمرین کنی مثلا جایی که نمیشناسنت و یا یه هویی با یکی سر حرف میفته آدم تو یه مکان عمومی مثل باشگاه مترو اوتوبوس تاکسی یا چه بدونم خیاط تمرین کن راستشو بگی آدمایی که نمیشناسنت

من بچه تر که بودم میرفتم تو مغازه خرید کنم اگر گرون بود الکی بهونه میاوردم که نخرم و بعضی جاها فروشنده هی تلاش میکرد خیلی جاهام میفهمیدن.با خودم تمرین کردم رفتم گفتم چنده مثلا میگفت فلان قیمت میگفتم نه من ارزونتر میخوام یا میخوام کمتر هزینه کنم به مراتب بازخورد بهتری ام داره امتحان کن الان دیگه خیلی راحت میگم با اینکه پول تو دستمم باشه حتی چون برنامه دارم چه ایرادی داره اون آدم هیچی از زندگی من نمیدونه که شرمزدگی بابت چی!!!