2777
2789
عنوان

دوستانی که بچشون پستونک میخوره بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
منم همینجوری بودم عزیزم کم کم خوب میشه برا خودت میگم عزیزم.... اگه واقعا به فک شی نکن اینکارو... برا ...

مرسی عزیزم  😙😙

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

دوستان یه سوال دیگه ام داشتم 

قرص جلوگیری اورژانسی واسه شیر دهی اسمش چیه؟ از اونایی که تو بسته فقط دوتا هست

من یکی گرفتم اسمش اووسیز هست ولی میترسم بخورم میگم شاید واسه شیردهی نباشه

اونی که بهداشت میده اسمش چیه؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من دوتا بچه م پستونكي بودن عاالي بود واقعا راحت بودم از هيچ نظر هم خدا رو شكر مشكلي ندارن نه دهان نه فك البته من خارجي ميگرفتم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
سلام من دوتا بچه م پستونكي بودن عاالي بود واقعا راحت بودم از هيچ نظر هم خدا رو شكر مشكلي ندارن نه ده ...

چقد خووب

خارجی کوچیکتر داره؟ 

چقد خووب خارجی کوچیکتر داره؟  

خارجي از 0 تا  3 بعد 0 تا 6 ماهگي 

6 تا 18 ماهگي و بالاي 18 ماه داره مارك اونت

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
خارجي از 0 تا  3 بعد 0 تا 6 ماهگي  6 تا 18 ماهگي و بالاي 18 ماه داره مارك اونت

مدل بعد0 تا 3 هم همون 0 تا 6 هستش نه 3 تا 6

سايت اونت ايران رو چك كنيد هم مدلهاش هم سايزش رو ببينيد

سلام من دوتا بچه م پستونكي بودن عاالي بود واقعا راحت بودم از هيچ نظر هم خدا رو شكر مشكلي ندارن نه ده ...

تا چه سنی بهشون پستونک دادی من دوسالشه دوماهیه ازش گرفتم‌ ولز پشیمون چون همش بیدار میشه میگه رو پا منو بخوابون تا خوابم ببره ولی پستونک که میخورد راحت میخوابید دوباره بهش بدم؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تا چه سنی بهشون پستونک دادی من دوسالشه دوماهیه ازش گرفتم‌ ولز پشیمون چون همش بیدار میشه میگه رو پا م ...

نزديك سه سال خودشون انداختن

من و خواهرم هردو شیر میدیم چند بار دادم اون شیر داد  ولی بازم گریه میکنه

عزیزم نکنه به شیرت حساسیت داره؟ یا کولیک یا رفلاکس داره؟ دکتر بردی؟ قطره پروبیوتیک میدی?

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من به دخترم پستونک دادم سر یکسال ازش گرفتم خدا رو شکر دندوناش هم مشکلی نداره اونم 24 ساعته گریه میکرد یه جاهایی پستونک واقعا نجاتم میداد اتفاقا شیر خشکی هم بود

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .