2777
2789

سلام بچه ها

من دخترم سه ماهشه خیلی گریه میکنه بیخودی فقط موقع شیر خوردن ساکت میشه 

میخوام پستونک بدم ولی حالت تهوع میگیره 

چیکار کنم بگیره؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

سایز یکه یا بزرگتره

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بچه ای‌نمیگیره‌دوس‌نداره‌حالش‌بد میشه‌نده‌بش

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

نده تورو قرآن منم همین سن دادم الان دوسالو شش ماهشه... فقط بخاطر اینکه کمتر شیر بخوره دادم بهش چون تا یک ساعت زیرسینم بود.... الان دندونای بالاش اومده جلو دندونای پایینش رفته عقب.... این اشتباه نکن تورو خدا تا یکی دوماه دیگه خوب میشه 

ما انسانها مثل مدادرنگی هستیم،، شاید رنگ مورد علاقه یکدیگر نباشیم!!اما روزی برای کامل کردن نقاشیهایمان دنبال هم خواهیم گشت😇😇😇😇

بهش آبقند بزن سایز کوچیکشو بده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

نه سایز کوچیک و میدم ولی اونم نمیگیره

چون نوک سینم خیلی کوچیکه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

عزیزم دوستان راس میگن شاید شیرت کفاف نمیده و غلظت نداره شیر خشک بده ببین آروم میشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
نده تورو قرآن منم همین سن دادم الان دوسالو شش ماهشه... فقط بخاطر اینکه کمتر شیر بخوره دادم بهش چون ت ...

اخه اصلا نمیذاره هیچ کاری بکنم نه میتونم غذا بپزم نه میتونم استراحت کنم روم به دیوار دسشوییم نمیتونم برم

بچه من از وقتی دنیا اومد نگرفت عوق میزنه بهش وقتی هم که بیداره همش باید زیر سینم باشه خسته شدم!!😰😢

😢😢😢

اخه اصلا نمیذاره هیچ کاری بکنم نه میتونم غذا بپزم نه میتونم استراحت کنم روم به دیوار دسشوییم نمیتونم ...

منم همینجوری بودم عزیزم کم کم خوب میشه برا خودت میگم عزیزم.... اگه واقعا به فک شی نکن اینکارو... براش ضرر داره... خودت برو معایبش ببین. چی هست خودت منصرف میشی

ما انسانها مثل مدادرنگی هستیم،، شاید رنگ مورد علاقه یکدیگر نباشیم!!اما روزی برای کامل کردن نقاشیهایمان دنبال هم خواهیم گشت😇😇😇😇
عزیزم دوستان راس میگن شاید شیرت کفاف نمیده و غلظت نداره شیر خشک بده ببین آروم میشه

من و خواهرم هردو شیر میدیم چند بار دادم اون شیر داد 

ولی بازم گریه میکنه