2777
2789
عنوان

کی بیداره

127 بازدید | 22 پست

دوتا بچه کوچیک دارم ولی از رفتارهای شوهرم خسته شدم به اصرار من خونه بزرگ کردیم و زیر قرض بزرگی رفتیم شوهرم زیر فشار و یکسره منو مقصر این همه بدهی میدونه دیروزم سر اینه گوشیش رو روشن کردم و نمیدونستم اون نمیخواست روشن کنه و دوست نداشت جواب مشتریهاش رو بده چند تا حرف ناجور بهم زد و رفت سر کار و دیر وقت اومد وقتی هم اومد بدون اینکه عذر خواهی از من بکنه رفت تو جاش گرفت خوابید دیروز بهش پیام دادم که دیگه از رفتاراش خستم و میخوام واسه همیشه برم ولی اصلا جوابم نداد و بداشم مهم نیست خستم تازه پدرم رو از دست دادم تو این خونه هم جز اعصاب خوردی هیچی ندیدم دلم میخواد تنها باشم و برم یک جایی که هیچکس نباشه شما جای من بودید چیکار میکردین ساکم رو بست که برم خونه مادرم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته.ولی شوهرتم درک کن اون الان فشار زیادی میکشه.ایشالا همه چی درست میشه

آخه  این درست آدم بدهنی بکنه حالا تو هر شرایطی که هست  پدرم درآورده از زخم زبون

من خیلی دلم گرفته دلم میخاد انقدر جیغ بزنم و گریه کنم ک از حال برم

ای وااای چرا عزیزم.حرف بزن فحش بده هرچی میخوای بگو همینجا خودت خالی کن

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

دوست عزیز بهت حق میدم ناراحت باشی. فوت پدرت رو بهت تسلیت میگم🌷 قطعا بخشی از فشار روحی ک روته بخاطر از دست دادن پدرته . 

فک نکنم کسی جز شوهرت بتونه ارومت کنه و بهت روحیه بده. هیشکی هم بجز تو نمیتونه شوهرتو اروم کنه.شرایط سخته، با جر و بحث سخت ترش نکنین.پشت هم وایسین.اون داره واسه رفاه تو و بچهاتون تلاش میکنه. با هم مهربون باشین و انرژیتونو صرف جر و بحث بی حاصل نکنین.از رو دلم حرف نمیزنمااا تجربه مشابه داشتم

..البته نوع مشکلمون فرق داشت

بری که چی بشه????این روزا همشون موقتی.الان وضعیت اکثر شوهرا همینه.خدا لعنتشون کنه وضع مملکت جوری شه که همه جون ها تحت فشارن.تمام ارزو هامون رو بر باد دادن.شوهرت از لحاظ مالی تحت فشاره.زیاد دو رو برش نباش.خودت رو با بچه هات مشغول کن و سر به سرش نزار.من جای تو باشم هیچ جا نمیرم

دوست عزیز بهت حق میدم ناراحت باشی. فوت پدرت رو بهت تسلیت میگم🌷 قطعا بخشی از فشار روحی ک روته بخاطر ...

ممنونم عزیزم 🌹منم تو خونه بدون تفریح با این حال روحی درسته انقدر بهم حرف زده بشه من آدم نیستم من فشار روم نیست تا الان خواب به چشمم نیومده از ناراحتی 

من حتی توان حرف زدنم ندارم

از دست همسرت ناراحتی ؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بری که چی بشه????این روزا همشون موقتی.الان وضعیت اکثر شوهرا همینه.خدا لعنتشون کنه وضع مملکت جوری شه ...

خدا لعنت کنه مسببش رو آخه آدم تو این کشور خودش بخواد یک خونه ته شهر بخره باید تا خر خره زیر قرض بره تا قبل گرونی دلار پیش خرید کردیم خونه رو یک دفعه دلار شد چند برابر سازنده زد زیر قرارداد که این قیمت نمیصرفه ماهم خونه قبل رو فروخته بودیم ۱۰۰ میلیون مجبور شدیم ضرر بدیم 

ممنونم عزیزم 🌹منم تو خونه بدون تفریح با این حال روحی درسته انقدر بهم حرف زده بشه من آدم نیستم من فش ...

من کاملا بهت حق میدم. ولی با قهر و دلخوری حال هیچکدومتون خوب نمیشه. مشکل  بالاخره حل میشه ابدی که نیست. مهم اینه گره رو با چنگ و دندون باز کنی یا با ارامش. واسه خودت سرگرمی ایجاد کن ک روحیت بره بالا.. ب چن سال دیگه فک کن ک بدهی هاتون تموم شده و راحت شدین🤩