بچه ها من عقدم امشب مجبور شدم بنا به دلایلی که مدر مادرم خونه نبودن خونه عمه م بخابم.سر ظهر شوهرم اومد خونمون بهش گفتم من عادت ندارم خونه کسی بخابم.اونام بچه کوچیک دارن هی روعصابم راه میرن.پیشم بمون شبو همینجا بخابیم.میگه نه مردم پشت سرمون حرف درمیارن.عمه ت میگه چرا نیومده اینجا.الانم از گریه بچه هاش خابم نمیبره.بخدا دیونه شدم.اخه مگه زن و شوهر نیستیم؟چه ایرادی داره.فوقش یه شبه 😒😒😒
راست میگه مردمن دیگه نمیشه دهنشونو بست که اون از آبروش ترسیده بیخیال
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد. تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده در موردشون قضاوت نکنید