2777
2789
عنوان

عفونت واژن

29573 بازدید | 45 پست

دوستان عفونت واژن دارم دکتر بهم کرم واژینال کلوتریمازول با قرص داده

الان سوالم اینه شما وقتی پماد واژینال میزنید درصول روز کم کم میریزه بیرون یا جذب میشه؟

و اینکه بعد پماد ترشح بیشتر میشه یا کمتر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بیرون خارج میشه و ترشح کمتر میشه .من هر وقت عفونت میگرم کرم واژینال استفاده میکنم به دکترم لازم ندارم دیگه خوب میشم

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

شبا بزار. قرصا رو سر ساعت بخور .

اصلا رابطه نداشته باش بزار خوب بشه 

نوار بهداشتی استفاده کنی بهتره برای اون اضافه اش که میاد بیرون

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

نه ترشح بیشتر نمیشه شبا بزن موقع خواب .لوله رو سعی کن تا نصفه بزنی سریع خالی نکنی اروم اروم خالی کن شاید صبح یه مقدار کمی خارج بشه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
میریزه بیرون همینجوریه میخوای قرص واژینالشو بگیر راحتره کثی کاریم کمتر داره

دکتر بهم اینو داده

البته الان چند ماهه درگیر‌عفونتم اصلا هرقرصی ک فک کنید خوردم ولی خوب نمیشه 

این سری دکترم گف اگ خوب نشدی برو تا کشت عفونت بده