2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 29573 بازدید | 45 پست
اخه هیچ علایمی ندارم ولی دکترم میگ ترشحاتت عفونیه 

اگه معاینه کرده احتمالا عفونته پس احتمالا اولشه قرص میترو نداده بهت ؟!

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
دکتر بهم اینو داده البته الان چند ماهه درگیر‌عفونتم اصلا هرقرصی ک فک کنید خوردم ولی خوب نمیشه  ...

هنوز کشت ندادی!؟!؟ اول کشت میدن چیزی نبود معاینه میکنن 😑

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هیچ علایمی ندارم ولی دکترم میگ ترشحاتت عفونیه 

من سوزش میگیرم

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
اگه معاینه کرده احتمالا عفونته پس احتمالا اولشه قرص میترو نداده بهت ؟!

چرا عزیزم 

من‌الان‌ نزدیک ۵ ماهه درگیر عفونتم دکترمم تعجب کرده

متروندازول فلوکونازول تیندازول لاکتوفم داکسی سایکلین ...هرچی ک بگی خوردم

الان این سری بهم میترو داد با لاکتوفم و کرم واژینال کلوتریمازول  

چرا عزیزم  من‌الان‌ نزدیک ۵ ماهه درگیر عفونتم دکترمم تعجب کرده متروندازول فلوکونازول تیندازول ...

من چندسال درگیرم عفونت ادرارم خوب شد الان عفچوت واژن دارم باردارم هستم زخم دهانه رحم شدید دارم فعلا دارم قرص میخورم ببینم چی میشه باز 

من چندسال درگیرم عفونت ادرارم خوب شد الان عفچوت واژن دارم باردارم هستم زخم دهانه رحم شدید دارم فعلا ...

ای بابا این عفونتا از کجا میاد اخه ایشالا ک واست خودت و نی نی مشکلی پیش نمیاد

من‌ خیلی از زخم میترسم 

ن سوزش ن خارش هیچی فقط ترشح  ی مدت ترشحام بوی بد میداد الان نمیده فقط یکم ترشحم زرد شده

زردی ترشح هم مشکله من الان ترشح هام بد بوئه نمیدونم چیکار کنم

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
نه ترشح بیشتر نمیشه شبا بزن موقع خواب .لوله رو سعی کن تا نصفه بزنی سریع خالی نکنی اروم اروم خالی کن ...

تا اخر بزنیم بهتره یا نصف؟ میشه ی پماد ب من معرفی کنین دکتر همش میترانیدازول میده و این چرک خشک کنا ک اصلا تاثیر نداره چیکار کنم

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌