2777
2789
عه چیشده

خیلی چیزا ک گفتنی نیست فقط ادمو میخوره 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خدایا مرسی ک ب عشقم سلامتیشو دادی

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅 اقا ميخواي ببيني ما چي ب خدا  ميگيم كلك؟ اوكي مساله اي نيست اينجا اونجا نداره خداي ...

فدات واقعا حسم بهم گفت الان وقت دعا کردنه وباخدا حرف زدنه...از طرفی شاید حرف زدیم و دلمون سبک شد

دست خدا که کاری نداره شاید اونم تو تایپیک یه نگاهی بهمون کرد قربونش برم

فدات واقعا حسم بهم گفت الان وقت دعا کردنه وباخدا حرف زدنه...از طرفی شاید حرف زدیم و دلمون سبک شد دس ...

انشالله عزيزم

منم صرف مزاح عرض كردم مگه ن حس خوبي داشتم و نوشتم❤️😌اميدوارم حاجتتو بگيري براي منم لطفا دعا كن 

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
آره خب ولی واقعا این ماه جواب بگیرم حسم وصف نشدنیه عااااااشق بچم

امیدوارم ک به ارزوت برسی و ی بچه خوشکل و سالم بیاد تو شیکمت

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

خدا جونم سلامتی و ظهور مهدی زهرا رو میخوام

خدا جونم حاجت دوست های عزیز رو برآورده کن

خدا جونم منم به کسی که دوسش دارم برسم

دلم شاد بشه و ذهنم آروم

مشکلات خانواده ام حل بشه

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
مرسیبیییبیییی😍😍😍😍

😘😘😘فدات

خدایا به هممون آرامش بده چون واقعا بهش نیاز داریم خودت میدونی این آرامش برای هرکدوممون یه جوره 

یکی آرامشش تو داشتن بچه اس یکی ازدواج یکی جدایی یکی سلامتی یکی خونه یکی کار یکی پول و ..... 

تهش فقط خدایا خواهش میکنم آرزوهای آدمارو اشتباهی برآورده نکن هرکی هرچی خواست همونو بده بهش 😌

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥