2777
2789
عنوان

سوال دارم😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 127 پست
اونیه که خدا توی قرآن گفته

بله مثلا هیچ جای قران نگفته سیاه بپوشید

اتفاقا پیامبر گفته رنگ روشن بپوشید اراسته باشید 

ولی تو ایران‌رنگ روشن رو نشونه جلب توجه میبینن!

یک عدد سیب کجا ؛ اینهمه تبعید کجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصی من اینه قبل از هر دین و مذهبی باید بریم دنبال انسانیت مثلا اینکه هر کسی هر طور دوس داره تیپ بزنه ناخن بکاره آرایش کنه و.....ولی واسه دل خودش باشه واسه نخ دادن و جلب توجه دیگران نباشه اگه کسی جذبش شد(متاهل)باهاش برخورد کنه زندگی دیگرا ن و خراب نکنه اگه اینا رعایت بشه چه اشکالی داره به روز بودن

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕
زیبایی فقط بزک دوزک و بی حجابی نیس که.البته از دیده هر کی یه مدله.منکه لباس مرتب و یه آرایش ملیح و ت ...

از لحاظ تمیزی که حتی بوی عرقمم به مشامم نخورده ..

جلفم نیستم.. 

نه لاک ن رنگ مو نه ارایش غلیظ..

عمرا مانتو جلو باز نپوشیدم البته چادری ام نیستم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
زن هیچ حقوقی تو اسلام نداره. فقط یه تو سری خوره

اتفاقا بخاطر ارزش بالایی که برا زن تو اسلام هست حجاب هم برا خانما هر چیز با ارزشی تو دنیا یه حفاظ داره مثل مروارید داخل صدف 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
مثلا چیکارا کنیم😥

خب کاشت ناخن انجام بده با وضو و غسل جبیره

لباس که الان همه جلو بازه دیگه عادی شده ولی برای اطمینان بیشتر شالتو جلوش بندازی اصلا معلوم نیس

رنگ شادم که خود ائمه بارها توو احادث اوردن

برنامه زندگیتو متناسب با جامعه پیش ببر نه زمان پیامبر فقط انسان باش دروغ نگو .زیراب نزن ،پشت کسی حرف نزن،دزدی نکن،مال مردم نخور

و ب مردم کمک کن نه حالا صرفا با پول میتونی توو اتوبوس یا مترو جاتو ب پیرزن بدی و کلی کارای دیگ

زیبایی نسبیه ا ن چیزی ک واسه تو زیباست واسه من شاید نازیباباشه.یکی رنگی دوست داره یکی سیاه و سفید.

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
بله مثلا هیچ جای قران نگفته سیاه بپوشید اتفاقا پیامبر گفته رنگ روشن بپوشید اراسته باشید  ولی ...

فرهنگ ربطی به دین نداره عزیزم خیلی ها میخوان شما رو زده کنن ، اتفاقا اسلام دین نشاط هست ، من شال زرد میپوشم اما با چادر ، مانتو هام اکثرا سفیدن ، هیچکس هم تا حالا چیزی نگفته گلم 

من توی خونه هفت قلم آرایش میکنم ، حتی مژه مصنوعی و ناخن مصنوعی هم میذارم اما فقط واسه عشقم

نظر شخصی من اینه قبل از هر دین و مذهبی باید بریم دنبال انسانیت مثلا اینکه هر کسی هر طور دوس داره تیپ ...

۹۰ درصد اینا بخاطر شوهرمه

..

چون مشتری هاش خانوم هستند و شیک و ناخن های زیبا و اینا...

منم ۲۲ سالمه ۲ تا بچه کوچیک داریم،بخاطر استرس ناخن هامو میجوم میخاستم کاشت کنم اما وقتی دیدم غسل نمیاد باهاش بیخیال شدم..

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️