2777
2789

اصلا  ریاضی درس نمیده یدونه بچه تیزهوش تو کلاسشون هست به اون میگه بیا درس بده هیچکی یاد نمیگیره و  فقط امتحان میگیره درسای دیگم سوالات خارج از کتاب یا سال‌های قبل رو میده اعتراض هم هیچکی نمیکنه بچم درسش ضعیف شده خیلی ناراحتم .  نمیدونم ببرمش غیرانتفاعی یا بزارم امسال همینجا. سال بعد راهنمایی میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا مدارس دولتی همینه اصلا درسو جدی نمیگرن از اون بدتر اینکه بچه‌ای خیلی بدی هستند ک نمیزارن طرف درس بخونه متاسفانه من تو همچین مدرسه ای بودم اصلا کنکور جدی نمیگیرن کلا براشون درس بچه اهمیتی نداره

معلم دختر من درس نمیداد

ولی وقتی میخاست درس بده میگفت نفری ۲۰۰ بیارید امروز یک ساعت فوق برنامه داریم

و توی اون یکساعت یکم درس میداد

من نمیزاشتم فوق برنامه بره

خودم درسش میدادم

والا استاد ما میاد سر کلاس چرت و پرت میگه بعد بهش میگیم رشته ما ریاضی نبوده یکم توضیح بده روابط رو میگه تو کتابم هست بعد کتابش تو سلف کتابخونه اصلا نیست منم برای امتحان نمیدونم چ کنم

غیر انتفاعی همشون خوب نیستن 

فقط مدارس برند خوبن  

بعد مگه می‌شه معلم درس نده  پس اون بچه تیزهوش چطوری یاد می‌گیره  یا بقیه ی دانش آموزان 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

والله بچه منم پنجم هست و تو غیر انتفاعی و خودم باهاش کار نکنم سریع سقوط میکنه به ته کلاس!!! کلا از چهارم به بعد حجم درسها سنگین و فشرده میشه روزی باید سه چهار ساعت درست و حسابی وقت بزارند و بخونند. ریاضی هم یه کتاب کار بگیر و یا اپلیکشین همیار رو تو گوشیت نصب کن اونجا کاربرگهای حل شده داره باهاش کا رکن

الان با ریاضی ضعیف چجوری بره نمونه دولتی

عزیزم هفتم نمونه دولتی نداره

دختر من تیزهوشان قبول شد

هرچی توی مدرسه دولتی عذاب کشیده بود اینجا داره تلافی میکنه کیف میکنه و خوشحاله