اصلا ریاضی درس نمیده یدونه بچه تیزهوش تو کلاسشون هست به اون میگه بیا درس بده هیچکی یاد نمیگیره و فقط امتحان میگیره درسای دیگم سوالات خارج از کتاب یا سالهای قبل رو میده اعتراض هم هیچکی نمیکنه بچم درسش ضعیف شده خیلی ناراحتم . نمیدونم ببرمش غیرانتفاعی یا بزارم امسال همینجا. سال بعد راهنمایی میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین کلا مدارس دولتی همینه اصلا درسو جدی نمیگرن از اون بدتر اینکه بچهای خیلی بدی هستند ک نمیزارن طرف درس بخونه متاسفانه من تو همچین مدرسه ای بودم اصلا کنکور جدی نمیگیرن کلا براشون درس بچه اهمیتی نداره
والا استاد ما میاد سر کلاس چرت و پرت میگه بعد بهش میگیم رشته ما ریاضی نبوده یکم توضیح بده روابط رو میگه تو کتابم هست بعد کتابش تو سلف کتابخونه اصلا نیست منم برای امتحان نمیدونم چ کنم
والله بچه منم پنجم هست و تو غیر انتفاعی و خودم باهاش کار نکنم سریع سقوط میکنه به ته کلاس!!! کلا از چهارم به بعد حجم درسها سنگین و فشرده میشه روزی باید سه چهار ساعت درست و حسابی وقت بزارند و بخونند. ریاضی هم یه کتاب کار بگیر و یا اپلیکشین همیار رو تو گوشیت نصب کن اونجا کاربرگهای حل شده داره باهاش کا رکن