2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

233 بازدید | 25 پست

۹ ساله ازدواج کردم. قبلنا خیلی با همسرم دوست بودیم ولی روز به روز بینمون سردتر شده. کارش رو تازه شروع کرده هنوز درآمد درست و حسابی نداره یعنی غیر از خورد و خوراک هیچ چیز دیگه ای نمیخریم. هیچ تفریحی هم نداریم. خودمم با وجود اینکه فوق لیسانس دارم همش تو خونه‌م چون بچه هام کوچیکن.‌شوهرم صبحا میره شبا میاد وقتی هم میاد خسته‌س و نه به من توجه میکنه نه بچه ها. حتی بعضی وقتا بچه ها رو هم دعوا میکنه.‌دیشب تب و لرز شدید داشتم حتی کمکم نکرد سفره رو جمع کنم. همین جور شامشو خورد و رفت. از خانوادمم دورم شاید سالی یکی دو بار پدر و مادرمو ببینم. هر وقت هم ببینم در حد دو الی سه روز. اون هم همش غر میزنه مامانت اینو گفت... بابات اونو گفت....

خسته شدم به خدا هیچ دلخوشی تو زندگیم ندارم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل شما من یه بچه دارم ولی نه سرگرمی نه تفریحی باشه ام تکراری نه طبیعتی هیچی شوهرمنم سرد😔

من سالی یک بار هم آرایشگاه نمیرم. حتی نمیتونم یه رنگ مو به سرم بزنم. خودم تو خونه ابرو و صورتمو مرتب میکنم. لوازم آرایشام مال ده سال پیشه. باورت میشه؟ مثل پیرزنا شدم. بقیه رو میبینم حتی سنشون خیلی بیشتر از منه ولی چه قدر به خودشون میرسن، دلم میگیره. حس میکنم عمرم داره تلف میشه

من سالی یک بار هم آرایشگاه نمیرم. حتی نمیتونم یه رنگ مو به سرم بزنم. خودم تو خونه ابرو و صورتمو مرتب ...

من مثل خودت هرکی میبینه میگه چقدر سنت زیاده میگم ۲۲ بیشتر ندارم تعجب میکنن 😢😢زندگی دیگه چیکار کنیم

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
من سالی یک بار هم آرایشگاه نمیرم. حتی نمیتونم یه رنگ مو به سرم بزنم. خودم تو خونه ابرو و صورتمو مرتب ...

آره والله راست میگی حق داری بخدا میدونم چی میگی من حتی حوصله ندارم خودم خودمو جمعو جور کنم 😔

آره والله راست میگی حق داری بخدا میدونم چی میگی من حتی حوصله ندارم خودم خودمو جمعو جور کنم 😔

آخه انگیزه ای هم نداریم. برای کی؟ صبح تا شب که تو خونه تنهام. نه مهمونی داریم بریم نه کسی خونمون میاد. یه مهمونی هم بشه مجبورم لباسی که ده‌ها بار پوشیدم رو بپوشم. به خدا پالتو زمان مجردیم رو می‌پوشم.

من مثل خودت هرکی میبینه میگه چقدر سنت زیاده میگم ۲۲ بیشتر ندارم تعجب میکنن 😢😢زندگی دیگه چیکار کنیم

واقعا حسته شدم جوونیمون چه بدون ذوق داره میگذره

آخه انگیزه ای هم نداریم. برای کی؟ صبح تا شب که تو خونه تنهام. نه مهمونی داریم بریم نه کسی خونمون میا ...

عزیز دلم منم تنهام مهمونم بیاد باید هزارتا جواب پس بدم که چی قرار بذارم چیکار کنم اختیار از خودم ندارم بخدا منم زیاد کسی خونم نمیاد کلفتم تو خونه چای اب شام نهار ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خسته ام خسته منم درکت میکنم 

عزیز دلم منم تنهام مهمونم بیاد باید هزارتا جواب پس بدم که چی قرار بذارم چیکار کنم اختیار از خودم ندا ...

یعنی دیشب به خدا اشک تو چشام بود و ظرف میشستم. تب

یعنی دیشب به خدا اشک تو چشام بود و ظرف میشستم. تب

تب ۳۹ درجه داشتم زیر آب میلرزیدم، سرم و پاهام وحشتناک درد میکرد. همین جوری شامشو خورد و پاشد رفت رو مبل نشست.