2777
2789
اره طناب اگه بتونه هم خوبه

اصن این چیزا رو پیشنهادندین ب من گفتن دراز نشست برو وطناب بزن شاید نهایت سه چارتا زدم درد شدید گرفتم رفتم دکتر دعوام کرد گف الان تو این شرایط رحمت تو حالت عادی نیس شله افتادگی رحم میگیری

همسرم دلیل من است. 💜🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره طناب اگه بتونه هم خوبه

من بعد سقط سونو دادم ۳ سانت بقایا داشتم... بعدش پله دویدم باز دفع داشتم... بعدش دوباره رفتم سونو گفت یک سانت مونده

دیگه هیچی دفع نشد

چند روز پیش رفتم دکتر بهم گفت چیزی تو رحم نیست

من موندم مگه میشه آخه؟؟؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
جدی اخه یه دکتری به دوستم گفت    

نه عزیزم من یادمه بعد سقط رفتم سونو بعدش معاینه خیلی معذرت میخام دکتر انگشتشو کرد داخل یکم تکون داد حس میکردم رحمم تو شکمم به کل داره جا ب جا میشه تکون میخوره! حالا فک کن طناب بزنی چ شود!

همسرم دلیل من است. 💜🌱
نه عزیزم من یادمه بعد سقط رفتم سونو بعدش معاینه خیلی معذرت میخام دکتر انگشتشو کرد داخل یکم تکون داد ...

آره ااونکه

احتمال افتادگی رحم هست

ولی خب مجبوریم دیگه

دکتر بهم گفت تا میتونی پله بالا پایین برو

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
اون ک دفع شد بدون دارو و اینا خدا کنه اینم دفع شه تموم شه

ان شاالله

آره ااونکه احتمال افتادگی رحم هست ولی خب مجبوریم دیگه دکتر بهم گفت تا میتونی پله بالا پایین برو

نمیدونم عزیزم ولی تا وقتی قرص وداروگیاهی هس با این چیزا خودتونو اذیت نکنین من بعد گذشت ی سال هنوز درگیر مشکلاتشم هنو درد دارم کمرم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
یاجذب میشن یاباپریود دفع گلم

آخه پریود هم نشدم

بعنی ممکنه جذب بشه؟