2777
2789
قرص چی عزیزم؟؟ منم یه سانت بقایا داشتم بعدش خونریزی نداشتم.. رفتم دکتر تو مطب سونو کرد گفت چیزی ند ...

نمیدونم! منم خون ریزی نداشتم فقط ی لکه اومد بعدشم ی سانت گوشتی دفع شد

قرص متیل ارگونوین

همسرم دلیل من است. 💜🌱
دیواره رحم در اثر چی خونریزی میکنه؟؟؟

من آمپول سقط زدم توسط ماما ..سقط نشد دکتر گفت دیواره رحمت خونریزی می کنه ..یا چیزی تو همین مایه ها

بعد رفتم پیش متخصص زنان با یه انبری داخل رحمم دستکاری کرد...بعد سقط شد..خودِ جنین افتاد یه تیکه گوشت بود

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقایا نداشتی؟ بعدش؟

ن .کامل دفع شد.

ازشدت کلافگی  از ساعت 7صبح تا 11:30توبخش راه میرفتم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
من بچه اولم سقط شد دکتر گفت بقایای جنین تو رحمت مونده هی خونریزی داشتم گفت باید کورتاژ کنی ترسیدم نک ...

میخوام ببینم همین خونریزی میتونه همون بقایا باشه ک داره دفع میشه یا حتما باید یه تیکه باشه

من آمپول سقط زدم توسط ماما ..سقط نشد دکتر گفت دیواره رحمت خونریزی می کنه ..یا چیزی تو همین مایه ها ...

بعدش بقایا نداشتی؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
چن سانت بقایا داری؟ من ی سانت داشتم ترکیب بومادران و مریم و گلی و سیاه دانه دم میکردم روزی سه چار ل ...

۱۱در ۱۹میلیمتر یعنی بنظرت قرص تاثیر میذاره چن شب پیش ک نمیدونستم دردا برای چیه اون روز پیاده روی داشتم اخر شب دو تیکه دفع شد 

ن .کامل دفع شد. ازشدت کلافگی  از ساعت 7صبح تا 11:30توبخش راه میرفتم

خداروشکر که کامل دفع کردی.. خیلی سخته 

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
۱۱در ۱۹میلیمتر یعنی بنظرت قرص تاثیر میذاره چن شب پیش ک نمیدونستم دردا برای چیه اون روز پیاده روی داش ...

خوب دفع شده دیگه اویشن ونبات دم کن بخور تاشب چن استکان زعفران غلیظ بااب گرم خیلی خوبه

منتظر روزای بهترم ✌
۱۱در ۱۹میلیمتر یعنی بنظرت قرص تاثیر میذاره چن شب پیش ک نمیدونستم دردا برای چیه اون روز پیاده روی داش ...

عزیزم پله خیلی خوبه

تامیتونی پله بالا و پایین برو

همینکه خوتریزی داری .. شانس دفع بالاست

تا میتونی تحرک داشته باش

نذار بمونه