2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ادم خراب کردن نیستم خوشبختانه 

همین ک به یه مرد متاهل نزدیک شدی و کاری کردی ک نتونه ازت دل بکنه معلومه اتفاقا ادم خراب کردنی خود خودش

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
دوس ندارم جزئیات بگم درواقع توضیح بدم راهکار بده 

باید بدونیم‌ یه چیزایی رو تا بشه راهنمایی کرد

مثلا اینکه هر روز میبینیش یا نه؟!!

غریبه ست یا فامیله؟

همکاره؟؟

چقدر از آشناییتون میگذره؟

اینا رو حددداقل باید بگی 

منظورم به شما نبود ،اون اقای که با وجود تاهل میخواد روابط خارج از خانواده رو امتحان کنه زندگیشو خراب میکنه ..منظورم به طرف مقابل شماست .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

متاسفانه اندازه موهای سرم شنیدم از اطرافیانم که مردی که باهاش دوست بودن زن داشته و گفته نمیتونم جدا شم ازت تو عشق منی به زن خودم حسی ندارم امااااااا قشنگ که سو استفادشونو کردن دختره رو مث چیییییی پرت کردن اونور گفتن با زنمون خوب شدیم باب دلمونه :) 

شده با پسر کمتر از سن خودت دوس شو اینو فراموش کن

تو‌ ۲۶ بهمن سال ۹۸ مامانم آسمونی شدو من نگاهم دیگه به آسمونه 😞 دو روز تو شوک با گریه و بغض منتظر موندیم همه چی فراهم بشه و مهمونا برسن تا بتونیم ۲۹ بهمن تن خستشو بسپاریم به خاک 😞نمیدونم واستون پیش اومده یا نه اما وقتی عزیزتو  از دست میدی له میشی برای تموم وقتایی که داشتیشو دیگه نداریش 😞چنگ میندازی روی کوچیکترینهایی که الان داری حتی شده کش سر موهاش😞 ساعت ۱۹ روز ۲۷ اومدم اینجا تاپیک زدم که اینستامو که دیسیبل شده بود بتونم برگردونم دقیقا یک روز بعد از بی مادر شدنم ! که کامنتاشو لایکاشو دایرکتاشو داشته باشم چون تا آخرین نفسی که میکشم دیگه ندارمش 😞 اگه تو تاپیکام میخاین فضولی کنین دلیلش اینه... دلیلش اینه که غم مهمون خونت که بشه مهمون قلبت که بشه تو برای فرار ازش همه کار میکنی ... من اینجوری کردم و بعدترش چون اکثر مسیولیتها با منه پناه میارم به نی نی سایت پس منو با همه اون دروغگوهاییکه تا حالا نتونستی کشفشون کنی اشتباه نگیر !!!🙁😒 اینم بدون بی مادری اونقدر میشکونت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداری اگه میتونی همدرد من باشی که بسم اله اما اگه نمیتونی نپرس  چرا مادرت مرده اینجایی؟ اینجام چون ماموریت دارم خواهر و برادرم سروسامون بگیرن و خوشبخت بشن و بعدش من منتظر بمونم تا مامانم بیاد دنبالم 😞 ! اگه نمیتونی هم درد باشی به همون خانم فاطمه ایی که روز مادر هدیه اش بهم جسد سرد مادرم بود از کنار تاپیکا و حرفام رد شو برو و خانم مارپل بودنتو به رخ نکشون😒😞

من خانوم همون مردیم که شوهرش بهش خیانت کرده .رفتم حرم امام رضا ازش خاستم بخاک سیاه بنشوندش .اه خودم و دوتا پسرام دامنشو بگیره .هر وقت یادم بیاد و ناراحت شم و دلم بشنکه .روزگار سگ و واسش میخام .یعنی میگی آه منو بچه هام دامنشو میگیره .تو چی فک میکنی ؟

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
من خانوم همون مردیم که شوهرش بهش خیانت کرده .رفتم حرم امام رضا ازش خاستم بخاک سیاه بنشوندش .اه خودم ...

اخه نباید یه طرفه ب قاضی رف شاید شوهرت پاپیچش بوده واز اول مقصر بوده 

اگه زن یا دختر نخواد هزاااااااااااار سااال مرد نمیتونه رابطه برقرار کنه

اصلا محاله زن راه نده و مرد ادامه بده

خودتو گول نزن

چه ربطی داره هر دوطرف مقصرن اونکه میدونه شوهر من زن داره بچه داره چرا وارد رابطه شده .من جفتشون و نفرین میکنم .بعدم من خیلی اعتقاد دارم دنیا گرده .

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷