2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 39 پست
یعنی قشنگ معلوم هست مادرشوهربلا گرفته

یه چیز فراتر از بلا گرفته😖😖😖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف دل منو زدی

😖😖😖😖

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
خیلی راحت میتونید بچه رو بکشونید کنار خودتون به بهونه شیر غذا مریضی هزار تا راه هست شاید از محبت زیا ...

کاش میتونستم چون شوهرم میگه نگو و زشته و پدر و مادرم ناراحت میشن

آخه اصلا من گناهکار  بچه 3 ساله چه گناهی داره؟؟

عزیزدلم شمارو منظورم نبود. منظورم خانواده شوهرت بود. والا یه بچه معصوم چیزی جز خوبی و مهربونی نمیده. آدمی که به بچه نتونه عشق بده اونم وصله تنش

یه چیز فراتر از بلا گرفته😖😖😖

وای بحالت نپس

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
وای بحالت نپس

😖

😖

خداراشکر مادرشوهرمن خیلی ساکت هست البته اونا ی شهرستان هستن سالی چندبار بیشتر همدیگه نمیبینیم و درکل من تو این ۴سال ازش بدی ندیم اگه خیلی خوب هم نبوده

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
خداراشکر مادرشوهرمن خیلی ساکت هست البته اونا ی شهرستان هستن سالی چندبار بیشتر همدیگه نمیبینیم و درکل ...

خب خدا رو شکر