2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 39 پست
باز خوبه بچه تو میبرن بازی میکنن من با بچه هام میزارن میرن تو اتاق

یعنی قشنگ معلوم هست مادرشوهربلا گرفته

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
کارشون عجیب هست شاید میخوان بهت بفهمونن ک اگه ب بچه محبت میکنن بخاطر خودش هست نه شما

با این موافقم. میتونه این باشه. میدونی اصلا اونجا میرم آرامش ندارم. یه دقیقه بچمو پیگیرم شیر بدم فوری از بغلم درش میارن.همش توقع دارن ببریمش اونجا. همش میگن کی دیگه شیر نمیخوره و اینا که خودش تنها بره اونجا. ولی من اصلا اینطوری دوست ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم یکسالشه. مادرشوهرم و پدرشوهرم. از دستم میگیره بیا بغلم میبرنش یه اتاق پرتی که اصلا دیدیم بهش ندا ...

عيبى نداره حساس نباش💋

میام نی نی سایت میبینم تنها نیستم همه مثل هم هستیم. مشکلات و مسائل مشابه. آروم میشم.
واقعا برام سواله چرا عروسا همشون با خانواده شوهرشون بد هستن؟؟؟ حالا خوبه برادر خودتونم زن بگیره بعد ...

من خیلی احترامشون رو دارم. ولی نمیدونم این چطور کاریه آخه. ماهم نوه داریم. جلو چشم مامان و باباش باهاش بازی میکنیم کلیم کیف میکنه. بچه کوچیک تا زمانی که کنار پدر و مادر باشه راحتتره

با این موافقم. میتونه این باشه. میدونی اصلا اونجا میرم آرامش ندارم. یه دقیقه بچمو پیگیرم شیر بدم فور ...

باز دلت خوشه که بچتو دوست دارن

من چی بگم که بچمو هیچ دوست ندارن

یه وقتایی تو چشم پسر 3سالم نگاه میکنم میگم آخه تو چه بدی درحقشون کردی

یعنی شما تنها میمونید و بچه تون رو میبرن اون اتاق؟ به یه بهونه بچتونو بیارید کنار خودتون یا برید بشی ...

خیلی دلم میخواد ولی آخه همیشه. شوهرمم بهشون میگه ولی گوش شنوایی نیست. انقد حالم بد میشه

باز دلت خوشه که بچتو دوست دارن من چی بگم که بچمو هیچ دوست ندارن یه وقتایی تو چشم پسر 3سالم نگاه می ...

مادرشوهر من میخواد بچم بهش وابسته شه و بدون من اونجا بمونه. از اولم حرفش اینه. آخه شوهرم فوق العاده وابسته بار اومده. و برا بچمم همینو میخوان. به بچم میگه وای چرا چشم غره مامانت میری.🙄

خیلی دلم میخواد ولی آخه همیشه. شوهرمم بهشون میگه ولی گوش شنوایی نیست. انقد حالم بد میشه

خیلی راحت میتونید بچه رو بکشونید کنار خودتون به بهونه شیر غذا مریضی هزار تا راه هست شاید از محبت زیاده ولی اینکه تا شما میرید پیششون پامیشن میرن جای دیگه فکر ادمو مشغول میکنه،باید یه جوری دلیلشو پیدا کنید بعدم اصلا خجالت نکشید یه جوری بهشون بگید که بچه ام باید جلوی چشمم باشه 

باز دلت خوشه که بچتو دوست دارن من چی بگم که بچمو هیچ دوست ندارن یه وقتایی تو چشم پسر 3سالم نگاه می ...

عزیزدلم بعضی آدما جنسشون و ذاتشون مشخص نیست بخدا. متاسف شدم