2777
2789

رفتم شب پیشش بمونم 

غذاشونم تو خونه برای بچها درست میکنم درسته نزاشت شوهرم خونه بنامم کنه اما من ازش پرستاری کردم همه میگن اشتباه کردی نباید می‌رفتی پیشش

ما با وام ازدواج دوتامون خونه خریدیم جایی که ما زندگی میکنیم با ۱ میلیارد خونه میدن . طلای مادرمو قرض گرفتم تا وام آماده شد بدم با پول مستاجر و طلاهای خونه بابام گرفتیم اینا طلا زیاد نگرفتن یه النگو و گوشواره سبک که همرو دادم با حلقه های ازدواج 

شوهرم گفت همه رو بنامت میکنم اما مادرش نزاشت گریه کرد گفت شیرمو حلالت نمیکنم شاید دو روز دیگه زنت گزاشت رفت . بنامش نکن

اینا ففط برا خودشون میپسندن این چیزارو برا عروس نه 

توام کارت در راه رضای خداس اون جواب دلشکستن تورو‌بعدن پس میده

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

من خونه به ناممه

هیچکدوم از فامیل شوهرم نمیدونن

نباید میگفتین

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تازه عقد کرده بودیم آشنا نبودم با اخلاقشون شوهرم جلوش گفت

ما هم تازه عقد کرده بودیم

شوهرم اخلاق خانوادشو میدونست

الان ۱۲ سال میگذره خبر ندارن

برات بشه درس عبرت

خانواده شوهر حسودن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چ تو داری ی سریا هستن واسه پز هم ک شده میگن

اشتباه همینه

هرچیزی رو به هرکسی نباید گفت

خب همسرت چرا قبول کرده حتما همسرت هم راضی نیست وگرنه بنامت میکرد و فوقش به مادرش نمی‌گفت که یکوقت سکته نکنه.. قسط های وام ازدواج خودت رو کی داره میده؟ 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔