2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه علایممو بگم حدس میزنیدبچم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 42 پست

اخه ازالان براویارت زوده منم تا ده هفتم اشتهام زیادبود حالت تهوع نداشتم بعدازده هفته تهوع شدید اومدسراغم تاالان😓 ویارمم شوری وترشیه ولی شیرینیم میتونم بخورم متنفرنشدم بچم پسره 

بنظرم باید حداقل دوماه صبرکنی بعد ازالان زوده

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چیکار میکنی دارویی‌مصرف‌میکنی؟

دمیترون دوسه روزه میخورم حالادوهفته دیگه برم پیش دکترم ببینم چی میگه زودتراین دوران بگذره.لیموی تازه بو میکنم خوبع بیسکوییتم خوبه 

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
دمیترون دوسه روزه میخورم حالادوهفته دیگه برم پیش دکترم ببینم چی میگه زودتراین دوران بگذره.لیموی تازه ...

من دمیترون روم اثر نمیکنه

از دیروز که ی قاشف غذا خوردم

دیگه هیچی نخوردم😭😭😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من دمیترون روم اثر نمیکنه از دیروز که ی قاشف غذا خوردم دیگه هیچی نخوردم😭😭😭

شمام باردار شدی عزیزم؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من دمیترون روم اثر نمیکنه از دیروز که ی قاشف غذا خوردم دیگه هیچی نخوردم😭😭😭

وای درکت میکنم شرایط خیلی بدیه رومنم اثری نداره ازبس چیزی نخوردم دستام میلرزه سرگیجه گرفتم سیرابیم خوبه واسه تهوع.هفته ی چندی

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡
دمیترون دوسه روزه میخورم حالادوهفته دیگه برم پیش دکترم ببینم چی میگه زودتراین دوران بگذره.لیموی تازه ...

دیمترون رو قبل از غذا بخور بگو برات شربت تهوعم بنویسه اون بهتراز قرصه من دوروزه تموم کردم بدون نسخه نمیدن بایدبرم دکتربازبنویسه

خدایاشکرت
دیمترون رو قبل از غذا بخور بگو برات شربت تهوعم بنویسه اون بهتراز قرصه من دوروزه تموم کردم بدون نسخه ...

برم پیش دکترم ببینم چیکارواسم میکنه 😓

بله عزیزم

مبارکه ان شالله به سلامتی .چطور نیومدی تو سایت بگی؟؟ .آخه همیشه دوست داری شادیاتو تقسیم کنی خانوم مهربون.خوشحال شدم .ان شالله نه ماهو به راحتی سپری کنی .😍😘

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بگو برات شربت پرومتازین بنویسه واااقعا تاثیرش بیشتراز دیمترونه 

باشه مرسی عزیزم