2777
2789
عنوان

خانم اااا های خیاط کمک

61 بازدید | 7 پست

من الگو متریک بلدم اما خیلی حال نمیکنم باهاش😛

میخام برم روش اسمود یاد بگیرم مربیش میگفت بدون پرو دقیق درمیاد و مزون دوزی ها استفاده می‌کنند 

لطفا بیایید راهنماییم کنید 🌷 

من برای دوره ژورنالم اسمود کار کردم خیلی تمیز و اندامی درمیاد بدون مشکل ولی خیلی سخته

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیش سخته عزیزم  الگو کشیدنش؟  میشه عکس از الگوش بدید

آره الگوش سخته خیلی اولا خیلی گیج میشدم مثلا تو بعضی از الگوی لباس ها به مشکل میخوری باید یه تغییراتی ایجاد کنی آره ببینم الان الگوی آماده دارم بفرستم

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
قبلا با چه متدی می دوختی؟  به نظرت برم؟

گرلاوین ساده بود اگ میتونی بری آره چرا ک نه خیلی الگوی تمیزیه میگم دیگ واسه ژورنال استفاده میشه چون لباسا خیلی اندامی و تمیز در میاد

گرلاوین ساده بود اگ میتونی بری آره چرا ک نه خیلی الگوی تمیزیه میگم دیگ واسه ژورنال استفاده میشه چون ...

از نظر مالی مشکلی ندارم 

اما میخام بدونم با متریک خیلی الگو کشیدنش فرق داره 

آیا دردسرش کمتره؟