2777
2789
عنوان

لکه قرمز خونی در چشم نوزاد

6514 بازدید | 9 پست

سلام دختر من شش ماهشه، دیروز غروب یهو دیدم تو چشمش یه لکه قرمز خونی افتاده و هنوزم هست، چیکار کنم؟ خودش محو میشه یعنی؟ کسی تجربه مشابه داره؟

شاید داره سرما می خوره... بچه ی یکماهه دخترخاله م اینطوری شد رفت دکتر گفته بودن سرماخورده و سرما زده به چشمش اما فک کنم یه چیزی داده بودن که استفاده کنه خوب شه ولی خب مشکل بدی نبود این لکه. حالا نمی دونم مال بچه ی شما هم همینجوریه یا نه

شاید داره سرما می خوره... بچه ی یکماهه دخترخاله م اینطوری شد رفت دکتر گفته بودن سرماخورده و سرما زده ...

سرمای خفیفم داره و دارو میخوره، ولی بکش مثلاً اندازه نیم میلی ولی کاملا قرمزه واسه بچه دخترخاله شمام همچین لکه ای بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا ضربه ای خورده تو چشمش، یک هفته ای جای لخته خون جذب میشه، ولی اگه دسترسی به چشم پزشک داری ببر ...

آره عادت داره خوابش میاد خیلی چشمش رو میماله و گاهی ناخن میزنه صورتش رو، یعنی ناخش خورده به چشمش؟ باشه عزیزم مرسی

میدونم این تاپیک‌مال خیلی وقت پیشه ولی تورو قران راهنماییم کن بچه منم لک قرمز اومده رو چشمش چیکار کن ...

سلام عزیزم من پست شما رو تازه دیدم، خیلی دقیق یادم نمیاد ولی می‌دونم کار خاصی هم نکردم خودش خوب شد، چیز خاصی نیست نگران نباشین، خوب شد بچه شما؟