ماهی شور روش نداره.اگه شور باید با روغن سرخ کنی کنار غذاهای شمالی بخوری اگه ماهی دودی هست باید بذاری روی برنج دم بکشه دوباره با غذاهای شمالی بخوری
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وااااا این چیه که گفتی.حالم بد شد خدایی.ماهی شور ی چاشنی کنار غذاهای شمالی.باهاش غذا درست نمیکنن که
ما جنوبیم ماهی که شما میگی کلا با ماهی ما فرق داره
هر شهری هم یه سری غذاها مخصوص خودش داره
الان چیزی که شما گفتی هم حال من بد کرد من چیزی گفتم؟ ممکنه خیلی از غذاهایی که دیگران دوست دارن به مزاج ما نسازه درک این موضوع خیلی سخته؟
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
ما جنوبیم ماهی که شما میگی کلا با ماهی ما فرق داره هر شهری هم یه سری غذاها مخصوص خودش داره&nb ...
والا منم شوهر خواهرم جنوبی اصلا ماهی شور ندارن.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
ما جنوبیم ماهی که شما میگی کلا با ماهی ما فرق داره هر شهری هم یه سری غذاها مخصوص خودش داره&nb ...
بعدشم کسی از ماهی سرخ شده حالش بد نمیشه.والا هیچ جا هیچ قومی ماهی رو آب پز نمیکنن
برو ببین چطور پخته شده بعد بیا بگو هیچ قومی ماهی ابپز نمیکنه
اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
https://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/oghesht1- khuzestan1.html?m=1 این لینک پخت امگشت غذای ...
😝😝
سلام بانو جان. من همیشه ماهی سفید دودی رو از مازندران تهیه میکنم. خانومی که ازشون خرید میکنم و محلی و بومی اونجا هستند، همیشه اول از من میپرسن درسته برات بزارم یا تکه کنم. اگر درسته بخرم به توصیهی خودشون باید زمان مصرف، ماهی رو مثل بادمجان کبابی روی آتیش بگیرم تا پوستش ور بیاد اصطلاحا، بعد پوستش رو جدا کنم و سر و دمش رو بزنم و چندساعت داخل آب سرد خیس کنم و در نهایت از آب در بیارم و آب بکشم و خوب خشک کنم و ریش ریش کنم و سرآخر در تابه سرخ کنم و روش تخممرغ بشکنم ( این روش اولی بود که به من یاد دادند ) و اما اگر درسته نخوام، خودشون اونجا پوست و سر و دم ماهی رو جدا میکنند برام و ماهی رو تکه تکه بستهبندی میکنند، اصولا هر یک ماهی بین 6 تا 8 تکه میشه. در این صورت هر زمان خواستم مصرف کنم، تکههای مدنظر رو با آب سرد میشورم ( میتونم داخل آب سرد هم خیس کنم ) و داخل یک کاسهی سفالی یا چینی میچینم، از اونطرف کتهی کم نمک درست میکنم و قبل از گذاشتن دمکنی، کاسهی ماهی رو وسط برنج میزارم. نیم ساعت تا 45 دقیقهی بعد موقع سرو، آب داخل کاسهی ماهی رو خالی میکنم و ماهی رو کاملا از تیغهاش جدا میکنم و سر میز میارم. هر دو مدل بینهایت خوشطعم میشن و حداقل در خانوادهی ما که کلی طرفدار دارند. امید که درست کنید و نوش جانتون بشه. صدالبته که این سبک ماهی به ذائقهی شما هم بستگی داره، شوری غالب و بوی دود و عطر خود ماهی شاید باب سلیقهی خیلیها نباشه. از طرفی به نظرم به تعداد خانمهای کدبانو سبک و روش برای طبخ هر غذایی وجود داره، درسته اصالت غذا و طبخ اصیلش یه چیز دیگست، اما تجربه و امتحان مزهها و طعمهای جدید هم خالی از لطف نیست.