2777
2789
عنوان

بارداری

226 بازدید | 55 پست

سلام کسی هست برای اولین بار اقدام به بارداری کرده باشه و برای ماه اول باردار بشه‌؟لطفا بگین چقد طول کشید که باردار بشین؟من سونو تخمدان دادم خوب بوده 

من ک ن ولی خواهرم من حساب کردم ۹وماه و۹ روز بعدعروسیش زایمان کرد😄😅

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر از یه سال طول کشید تخمدان پلی کیستیک بودم.😉😊

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
من هر دوتا بارداریم ماه اول اقدام باردار شدم 

خر شانس جان😐

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

میخوام برم فردا ازمایشای قبل بارداری دکتر خودش میگه همه رو انجام بدم یا موردی هس ک باید بگم؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من ک ن ولی خواهرم من حساب کردم ۹وماه و۹ روز بعدعروسیش زایمان کرد😄😅

😅😅چه خوب منم از شب عروسی اقدام کردم ولی یسال طول کشید

😅😅چه خوب منم از شب عروسی اقدام کردم ولی یسال طول کشید

وقتی ی سال میگذره میگه خداروشکر بعد ی سال شد

تو فامیل خیلی مورد اینطوری داریم خواهر دیگمم هم اقدام کرده هفته بعدش تست زده مثبت بوده

ولی بزرگه ۱۰ماه بعد عروسی حامله شد

منم۲ماهه درتلاشم 😢

وقتی ی سال میگذره میگه خداروشکر بعد ی سال شد تو فامیل خیلی مورد اینطوری داریم خواهر دیگمم هم اقدام ...

اره منم الان همین حس و دارم تازه حس میکنم زود باردار شدم😂۲۱سالمه

چقد غصه میخوردم برا بچه

چه دارویی مصرف کردی؟سونو رفتی؟

یه با دکتر رفتم دارو داد پریودم منظم بشه ک نشد بعدشم باز رفتمباز دارو داد ک نخوردم بیخیال دارو شدم 

فقط موقع پریود یه روز در میون رازیانه دم میکردم میخوردم