اسمانیم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 156 عنوان بارداری 226 بازدید | 55 پست سلام کسی هست برای اولین بار اقدام به بارداری کرده باشه و برای ماه اول باردار بشه؟لطفا بگین چقد طول کشید که باردار بشین؟من سونو تخمدان دادم خوب بوده 1398/10/06 | 11:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8381 من ک ن ولی خواهرم من حساب کردم ۹وماه و۹ روز بعدعروسیش زایمان کرد😄😅 منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
mam118 عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 1885 ما اصلن خابمون هم خبر نداشت باردار شدیم اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
ماهوراا عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1081 منم دادم دیروز فولیکولت چند بود عزیزم ؟ خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
elaroz_m عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 بیشتر از یه سال طول کشید تخمدان پلی کیستیک بودم.😉😊 مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
elaroz_m عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 من هر دوتا بارداریم ماه اول اقدام باردار شدم خر شانس جان😐 مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8381 میخوام برم فردا ازمایشای قبل بارداری دکتر خودش میگه همه رو انجام بدم یا موردی هس ک باید بگم؟ منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
elaroz_m عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 من ک ن ولی خواهرم من حساب کردم ۹وماه و۹ روز بعدعروسیش زایمان کرد😄😅 😅😅چه خوب منم از شب عروسی اقدام کردم ولی یسال طول کشید مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8381 😅😅چه خوب منم از شب عروسی اقدام کردم ولی یسال طول کشید وقتی ی سال میگذره میگه خداروشکر بعد ی سال شدتو فامیل خیلی مورد اینطوری داریم خواهر دیگمم هم اقدام کرده هفته بعدش تست زده مثبت بودهولی بزرگه ۱۰ماه بعد عروسی حامله شدمنم۲ماهه درتلاشم 😢 منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
اسمانیم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 156 منم دادم دیروز فولیکولت چند بود عزیزم ؟ تخمدان راست ۱۵چپ ۲۱شما چی
اسمانیم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 156 بیشتر از یه سال طول کشید تخمدان پلی کیستیک بودم.😉😊 چه دارویی مصرف کردی؟سونو رفتی؟
elaroz_m عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 وقتی ی سال میگذره میگه خداروشکر بعد ی سال شد تو فامیل خیلی مورد اینطوری داریم خواهر دیگمم هم اقدام ... اره منم الان همین حس و دارم تازه حس میکنم زود باردار شدم😂۲۱سالمهچقد غصه میخوردم برا بچه مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
elaroz_m عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 1628 چه دارویی مصرف کردی؟سونو رفتی؟ یه با دکتر رفتم دارو داد پریودم منظم بشه ک نشد بعدشم باز رفتمباز دارو داد ک نخوردم بیخیال دارو شدم فقط موقع پریود یه روز در میون رازیانه دم میکردم میخوردم مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم