2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 55 پست
اره منم الان همین حس و دارم تازه حس میکنم زود باردار شدم😂۲۱سالمه چقد غصه میخوردم برا بچه

من هم دلم میخواد هم نه دوست دارم ی بچه دهه نودی داشته باشم 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
منم ماه اول اقدام باردار شدم😅

جون بابا نرگسی😍😘

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه اول اقدام باردار شدم😅

سلام عزیزم منم ماه اول اقدامم ۹روز مونده ب پریودی سینه درد دارم دل دررد و کمر درد خفیف مال پریودی، یبوست گرفتم،  الان ۷روز مونده ب موعودم، شما چ علائمی داشتی؟؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
سلام عزیزم منم ماه اول اقدامم ۹روز مونده ب پریودی سینه درد دارم دل دررد و کمر درد خفیف مال پریودی، ی ...

سلام عزیزم.بسلامتی انشالله که نی نی اومده تو دلت..منم حالت های پریود داشتم و کلا دو روز مونده ب موعدم لک دیدم فکرکردم پریود شدم😁 سینه هام حساس شده بوده و گیج بودم همش

سلام عزیزم.بسلامتی انشالله که نی نی اومده تو دلت..منم حالت های پریود داشتم و کلا دو روز مونده ب موعد ...

ان شاالله عزیزم برام دعا کنید، دیروز ک ۸ روز مونده بود ب پری تست زدم ک منفی بود، البته من از۴ ام اقدام بود، شما کی ب کی تست میزدین؟؟

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
سلام عزیزم.بسلامتی انشالله که نی نی اومده تو دلت..منم حالت های پریود داشتم و کلا دو روز مونده ب موعد ...

انگاری فشار میاد ب کمر پایینم، بعد امروز شورتم جسارتا سفیدک های خشکی زده بود

ان شاالله عزیزم برام دعا کنید، دیروز ک ۸ روز مونده بود ب پری تست زدم ک منفی بود، البته من از۴ ام اقد ...

😘😘 من اصلا تست نزدم.همون دو روز مونده ب موعدم لک دیدم الکی تست زدم هاله پررنگ انداخت رفتم آزمایش دیدم مثبت.بهت شدیییدا پیشنهاد میکنم انقد زود تست نزن.بزار روز موعد یا یکروز قبلش

دست که به سینه هام میزنم از دردش حالم بهم میخوره ولی نوکشون درد نداره

😘😘 من اصلا تست نزدم.همون دو روز مونده ب موعدم لک دیدم الکی تست زدم هاله پررنگ انداخت رفتم آزمایش د ...

چشم حتما عزیزم

از۴دی؟

اره الان ۹ روز میگذره، البته من بعدشم اقدام میکردم