2777
2789
عنوان

بیایید تا ماجرای دیشبو بگم...

989 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها 🌺 روزی ک همسرم اینا اومدن خواستگاری مادر شوهرم قسم دروغ خورد مهریه دخترش چهارده سکه است و مهریه منم مثل اون باشه درصورتیکه مهر دخترش 114بود. اما بابام ک ملاکش مهریه نبود گفت باشه چهارده سکه و پنجاه میلیون پول..‌ خلاصه قبول کردن.بعد مادر شوهرم همونجا گفت که جهازکم بیار چون مهریه زیاد نیست مثل اینکه رسمشونه.. حالا من همه چی بهترینش رو بابام با اینکه دستش خالی بود برام تهیه کرد فقط سرویس مس ندارم اونم لزومی نمی‌دیدم بگیرم خودم نخواستم.دیشب اومده بود اینجا هی تیکه مینداخت که من واسه دخترم حتما باید پنج تا سرویس مس بگیرمو... ولی حرف دیگه طعنه زد درصورتیکه تنها چیزی ک روجهازم نیست همینه .خیلی ازش ناراحت شدم واسه دختر خودشون همه چی رسمه ولی واسه من حتی ی دونه عیدی نیاوردن .. هروقت میاد یا میریم تیکه میپرونن منم اینجور مواقع لال میشم  ،ممنونم از راهنماییتون 🌹

خدایا شکرت❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری نیستیم احیانا ؟ 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

جوابشو بده همون لحظه کاری نداره

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

ولش کن بابا محل سگشم نده من پدرشوهرم مرد سه روز پیش تا رفتم دیدنش دیدم دارم تیکه میندازم دیگه نرفتم فقط واسه دفن رفتم و روز ختم یه ساعت مسجد ب شوهرمم گفتم واسه اینکه نخام جوابشو بدم این روش بهتره

الان خواستگاری تو اومدن مادر شوهرت اگمدن بلاخره

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

بگو از قدیم رسمه نصف مهریه باید جهاز اورد حساب کردم تیکه های بزرگ رو زیادی اوردم اخر هفته گفتیم وانت بیاد برگردونم خونه بابام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام