2777
2789

چیکار میکنید تا عصبانی نشید؟؟؟ 

چجوری رو اعصابتون کنترل دارید؟؟؟ 

من ک از شوهرم ناراحتم میدونه تا صبح بیداره و یه سره گریه میکنه،نمیاد نیم ساعت بچه رو بگیره با این ک فردا کلا خونست ساعت 10شب گرفته خوابیده... 😭😭😭😭😭😭😭😭

فردا تا من بیام بخوابم بلند میشه و منم بیدار میکنه از بس سر و صدا میکنه و همش میگه پاشو ناهار بذار😡😡😡😡😡😡

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

منم درگیر پسرم بودم نازه الان خوابید

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما امشب موندیم خونه داییم اینا بیچاره زنداییم تا الان درگیر بود بچه کوچیکش تازه خوابیده 3تا بچه داره هر سه تاشونم اذیتش میکنن خدا بهش صبر بده😞واقعا دلم سوخت واسش

در تاریخ🎀 99/9/9🎀 من به بزگترین و مهمترین آرزوم رسیدم😍خدایا شکرت❤🙏
منم درگیر پسرم بودم نازه الان خوابید

ن بابا دخترم ک بیداره کار هر شبمونه،ولی خب از شوهرم انتظار دارم فردا ک خونست امشب یکم دست به کمکم باشه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
چند وقتشه

نزدیک ۵ ماه

😢😢😢منم‌درگیر دوتا پسرام‌هر دوسرماخوردن پدرمونو دراوردن 😑الان روپامه ی ثانیه میخوابه باز بیدار میشه 

بینیاشون کیپه دستگاه بخورمم‌خراب شده😢

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ن بابا دخترم ک بیداره کار هر شبمونه،ولی خب از شوهرم انتظار دارم فردا ک خونست امشب یکم دست به کمکم با ...

همین الان برو یه چی بنویس بزن رو آینه سرویس تا بلند شد رفت سرویس ببینه بنویس من ساعت ۵ خوابیدم بیدارم نکن سر و صدا هم نکن عشقم ناهارم خودت بزار 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
تا سعی دارم مجرد بمونم چون هیچ چیز واسم مهم تر از خواب نیست😐

وای من ک بی خوابی زود عصبانیم میکنه،از وقتی ک زایمان کردم خدا شاهده یه ساعتم بچه رو نگه نداشته،انگار فقط بچه منه

خسته شدم ازش اینقد بی فکر

😢😢😢منم‌درگیر دوتا پسرام‌هر دوسرماخوردن پدرمونو دراوردن 😑الان روپامه ی ثانیه میخوابه باز بیدار می ...

الهی