2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچی

داشتیم صحبت می کردیم گفت لباسا رو از کجا خریدی گفتم فلان جا گف میدونی پسر گودرزیه(دشمنمون) گفتم نه . ادم گوهی هم هست . گفت مگه حرفی زده گفتم نه چرا همه چی رو الکی ربط میدی . عصبی شدم اونم قاطی کرد ک تو ب من احترام نمیذاری

داشتیم صحبت می کردیم گفت لباسا رو از کجا خریدی گفتم فلان جا گف میدونی پسر گودرزیه(دشمنمون) گفتم نه . ...

گلم اون حق داشته از یه طرف فکرش این بود که اگه اون مرد به تو اسیبی میزد با ید چیکار میکرد

از طرفه دگم چون اون لباس هارو از اونا خریدی همون قد که از دشمنش به قول خودش بدش میاد تو لباس ها هم براش یاد اور خاطرات بده

اگه اروم شده برو پیشش بهش بگو نمیدونستی وفقط میخواستی خوشحالش کنی اگه ناراحت شد ازت به دل نگیره

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

همه مردا تو عصبانت این جوری من اولا کارم خیلی اشتباه بود با شوهرم دعوا میکردم انقدر با هاش کل کل میکردم که میزد منو یا یه چیزی میشکشت الان خدارو شکر با رفتارم درستش کردم حتی به شوخی هم من نمیزنه

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
گلم اون حق داشته از یه طرف فکرش این بود که اگه اون مرد به تو اسیبی میزد با ید چیکار میکرد از طرفه د ...

دشمنش منو نمیشناسه . می گفت چرا گفتم چیزی گفته تو جواب سربالا دادی . نمی دونم چرا توهم اینو داره ک همه ب من نگاه می کنن و تیکه میندازن و من خیلی خوشگلم و اینا