2777
2789
عنوان

خانوما چند روز قبل بارداری دل‌درد های شبیه پریودی داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7692 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی ؟؟ وای خدا کنه من دردش میاد و میره یعنی امیدوار باشم

ببین واقعا بستگی داره من دردام عجیب بود مثل همیشه نبود  نبض شدید زیر دلم بود و بیحال و خسته بودم و یه دل درد هم چاشنیش بود بعدم بیبی چک زدم یکی پر رنگ یکی کمرنگ بود باز اعتماد نکردم گذاشتم روزی که باید پریود میشدم دوباره امتحان کردم که شد دوتا خط مثبت ...

همون ماه اول که اقدام کردم باردار شدم 

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
عه منم دوروز دیگه موعدمه امشب کمردردشدید داشتم یه ساعتی بود ول کرد کمی ام درد پری خیلی خفیف.من دوبار ...

عه  همون بعد از چندساعت حتمن ی چیزی هست اگه ن ک من دوروزم میمونه رنگ نمیندازه البته این ماه هنوز استفاده نکردم چون سه شنبه موعدمه

عه منم دوروز دیگه موعدمه امشب کمردردشدید داشتم یه ساعتی بود ول کرد کمی ام درد پری خیلی خفیف.من دوبار ...

چه جوری بود یکی کمرنگ و یکی پررنگ بود ؟

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤