2777
2789
عنوان

پسرم گاهی وقتاجواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 87 پست

شاید پسرت واقعا حرفای بدی زده درسته زن داداشت تند رفته و خیلی بد رفتار کرده اما خوب منم دوس ندارم دخترم با پسر بد دهن بازی یا دعوا کنه نوه دایی شوهرم اینجوریه تخسه ۵ سالشه مثل لاتای ۳۰ ساله فش میده حالا خانپادشم پولدار و باکلاس همچن ها اما این اینجوری تربیت شده نمیدونم چرا منم دوس ندارم دخترم هم کلام بشه اگه پسرت حرف زیاد بدی نزده و مشکل خاصی نبوده زن داداشت از جا دیکه ناراحت بود دنبال بهوونه بود ناراحت نشو 

😄😄😄😄 اصلا خودم میزنمش چرا داداشم بزنه 😄😄😄😄 خدایش ما خیلی احترام نگه میداریم حتی اگه ناراحتم ...

بلا به دور😃😃😃میدونم،ولی بعضی وقتا ممکنه پیش بیاد.ببین ممکنه.ولی من معتقدم که تحت هیــــــــــچ شرایطی نباید دوطرف حرمت همدیگه رو زیرپا بزارن.اگه شوهرت جلو خونوادت بگه پاشو بریم تو مثل رابین هود میپری بالا بخوابونی زیر گوشش؟؟!نه دیگه.چون بالاخره کدورتا تموم میشه.ولی این حرکت تا ابد به یاد بقیه میمونه و ممکنه یه روزی بخاطر همین حرکت بازم یه کدورت جدید پیش بیاد😀 

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پولشو نمیدین؟ عقب افتاده؟

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ووی ووی ووی! همش تقصیر زنشه. زنش یادش میده... بیا غیبت کنیم😄😄😄😄😄

اره خواهر همه اتیشا از گور اون عفریته خانوم بلند میشه 😂😂😛😛

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
بلا به دور😃😃😃میدونم،ولی بعضی وقتا ممکنه پیش بیاد.ببین ممکنه.ولی من معتقدم که تحت هیــــــــــچ شر ...

شوهرم یه روز 500 کیلومتر رفتیم خونه مامانم نمیدونم سر چی گفت بریم به عزیزیت قسم پاشدم راه افتادم برگشتم تهران سه ساله داره میگه شرمندتم که با اون حال پاشدی اومدی قبول دارم حرفتو اون چیزا در حد شوخی بود ولی حس بدی زن داداش با ناراحتی بلند بشه بره 

میشه بگی چرا خوب تعریف نمیکنی صد نفر پرسیدن پسرت حرف بدش چی بود

گفت هستی رو میزنم زنداداشم گفت تو بزنش ببین من چیکارت میکنم ی بار گفت گاو میدونم پسرم درست حرف نزده ولی اونم کم نیاورد

شوهرم یه روز 500 کیلومتر رفتیم خونه مامانم نمیدونم سر چی گفت بریم به عزیزیت قسم پاشدم راه افتادم برگ ...

درسته ولی باید خودتو جاش بزاری.حالا زن داداش اسی جون یخورده زیادی تند رفته ولی درکل باید قبل از قضاوت بقیه خودمونو جاشون بزاریم

گفت هستی رو میزنم زنداداشم گفت تو بزنش ببین من چیکارت میکنم ی بار گفت گاو میدونم پسرم درست حرف نزده ...

پسرت لاتیشو پر کرده😂😂😂چندسالشه؟

درسته ولی باید خودتو جاش بزاری.حالا زن داداش اسی جون یخورده زیادی تند رفته ولی درکل باید قبل از قضاو ...

اره خب زن داداشش یکم حوصله نداشته دوس داشته بره 😄😄😄 حالا من اینجا زبون دارم جلو زن داداشام انقدر مظلومم 

اره خب زن داداشش یکم حوصله نداشته دوس داشته بره 😄😄😄 حالا من اینجا زبون دارم جلو زن داداشام انقدر ...

آخی😍😍😍ایشالا که همیشه باهم خوب وخوش ومهربون باشید.